Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Εγώ η ανα(θεμά το)σχηματισμένη. Είναι καταπληκτικό αυτό που έχουν πετύχει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Η μεγάλη πλειοψηφία στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ βρίζει την «ώρα και τη στιγμή »... Τι ρωτήσατε, αναγνωστάρια μου; Πώς αντιδρούν οι Σαμαράς

και Βενιζέλος στις αντιδράσεις; Συζητάνε πίνοντας σόδες. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν δηλαδή; Ελπίζω και εύχομαι η κυρία Κατερίνα Παπακώστα να συνταγογραφήσει τα ενέσιμα για τα πρόσωπα των κυριών. Ισως έτσι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας λιγότερες που λανσάρουν χείλια σαν του ροφού, όπως και λιγότερες που το φρύδι έχει πάρει διαζύγιο με το μέτωπο. Την Ελενα Ράπτη πάλι (το διάβασα στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της προηγούμενης εβδομάδας) την «έφαγε» από πιθανή υπουργοποίησή της η προβολή της σχέσης της με τον Λούκα Γιώρκα. Και μετά φταίω να γράψω για το πόσο υποκριτικό είναι το συστηματάκι όπου ζούμε, ε; «Αποπληρωμή γραμματίου», αναγνωστάρια, γράψανε για μια υπουργοποίηση. Αν με τέτοια κριτήρια δίνονται ή δεν δίνονται υπουργεία, θα βάλει η Ράπτη τον Γιώρκα να κλάψει και η Φωτεινή Πιπιλή τον γάτο της. Το γράφω αυτό για την τελευταία γιατί, αν και μια χαρά επικοινωνεί τις θέσεις της φιλελεύθερης δεξιάς παράταξης, στην «απέξω» την έχουνε τόσο καιρό.

Εχουν κουράσει


Υπάρχει περίπτωση κάποιος να εξηγήσει στους παρουσιαστές του «Μega Σαββατοκύριακο», Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη, ότι είναι πάρα πολύ κουραστικό αυτό που κάνουν πια; Τι κάνουν; Τσακώνονται επί προσωπικού, με πάρα πολλές φορές, ναι, πάρα πολλές φορές, τον Αναγνωστάκη να είναι εξαιρετικά προσβλητικός προς τον Χασαπόπουλο. Είναι τόσο «κιτσάτο» έτσι όπως έχει καταντήσει το θέμα, που πρέπει να τους το εξηγήσει κάποιος. Ο τρόπος, οι λέξεις, οι «μούτες», το «στήσιμο» στην κάμερα θυμίζουν παρακμιακό περιφερειακό κανάλι, με την εκπομπή να μετατρέπεται σε παρωδία, μια και οι περισσότεροι περιμένουν να δουν... για «να γελάσουν». Κρίμα.
Και τώρα κάτι ακόμα, αναγνωστάρια μου, που δεν γίνεται να μην το γράψω. Αφορά το πολιτικό σκηνικό και με όσα έγιναν τελευταία δεν γίνεται να μη σας αναφέρω ότι δεν ξεχνώ τη δήλωση του απερχόμενου διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, κυρίου Προβόπουλου: «Κοιμόμουνα με ευρώ και δεν ήξερα με τι νόμισμα θα ξυπνήσω το άλλο πρωί». Εμείς τι να πούμε, που κοιμόμασταν χωρίς και ξυπνούσαμε χωρίς επίσης;... Αν μας τα λέγατε νωρίτερα, θα ξέραμε τι να σας συμβουλεύαμε... Αλλά το περάσατε και εσείς μόνος σας.

Μία φυσιολογική λεχώνα


Είδα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Καταρχάς, να είναι τυχερό το δεύτερο κοριτσάκι που απέκτησε με τον Θέμη Σοφό. Είναι είδηση πάντως να βλέπεις μια φυσιολογική λεχώνα να κάνει δηλώσεις μπροστά στην κάμερα. Οταν γράφω «φυσιολογική», εννοώ ότι όσες έχουμε γεννήσει θυμόμαστε ότι βγαίνοντας από το μαιευτήριο στο παλιό μας τζιν μπαίναμε με εγχείρηση. Οι κυρίες της τηλεόρασης ανέτρεψαν αυτή την παράδοση, μέχρι που η Σταματίνα εμφανίστηκε, πολύ όμορφη μεν, αλλά με κοιλίτσα, που, ε ΝΑΙ λοιπόν, δεν είχε «εξατμιστεί» σε πέντε μέρες.

Οι ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας


î Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά (ζευγάρι - παρουσιαστές) πήγαν στην Τζια με το φουσκωτό τους. Τόσα χρόνια δουλειάς και κανονικό σκάφος δεν έχουν αγοράσει τα παιδιά.

î Η Μαρία Κορινθίου (ηθοποιός – σύζυγος Γιάννη Αϊβάζη) μίλησε σε περιοδικό για την καρμική σχέση της (όπως τη χαρακτήρισε) με τον άντρα της, αλλά και για το ότι, ενώ ήταν και εκείνη παρούσα, φλέρταρε μια γυναίκα τον άντρα της! Μαρία, μη «μασάτε», το πολύ-πολύ ρίχνετε μία ακόμη αισθησιακή φωτογράφιση να πάθει λόξυγγα η «ανταγωνίστρια-παρτάλι».

î Η Ελένη Μενεγάκη (Θεά και Βασίλισσα ταυτόχρονα) μάζευε ελιές με τέλειο μανικιούρ και χρώμα μανόν κοκκινοπορτοκαλί, γκλίτερ κραγιόν σε φυσικό τόνο και γυαλιά «καθρέφτες». Πώς λέμε τυπική Ελληνίδα αγρότισσα; Αυτό.

Ξέρει από... κέρατο


Το «κέρατο» είναι δικαίωμα για όλες και για όλους. «Φωτιά» έχει πάρει ο ξένος Τύπος σχετικά με τις απιστίες του ράπερ Jay Z. Η Rihanna και η Rita Ora είναι δύο από τα ονόματα των κοριτσιών με τα οποία φημολογείται πως ο σύζυγος της Beyonce έχει συνευρεθεί ερωτικά κατά τη διάρκεια του γάμου του με την γνωστή τραγουδίστρια. Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Beyonce και του Jay Z! Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο ακούγεται και το όνομα μιας άλλης γυναίκας, της Keisy Coen, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη και έχει πάρει μέρος στο ριάλιτι «Princesses: Long Island».
Και επειδή πολλές (αλλά και πολλοί) φορέσαμε ή μπορεί να φορέσουμε το αξεσουάρ στο κεφάλι..., μην το πάρετε προσωπικά όταν συμβεί. Επικοινωνήστε με τη σταρ για περισσότερες πληροφορίες.

Τα «έδωσε όλα»



Το έχω γράψει στο παρελθόν, θα το γράψω και σήμερα: Νομίζω ότι αν ο Αριστοφάνης και ο Σταμάτης Κραουνάκης ζούσανε την ίδια χρονική περίοδο, μπορεί ο πρώτος να ήταν το δεύτερο όνομα στη μαρκίζα.
Ο Σταμάτης με καθήλωσε και τη χρονιά που πέρασε με την εξαιρετική παράσταση που ανέβασε στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Μου είπε ότι στις 15 Ιουλίου θα ανεβάσει την «Απολογία του Σωκράτη» στον ίδιο χώρο, έχοντας γύρω του ταλεντάρες καλλιτέχνες, με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια τώρα.
Επειδή ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι την εποχή της παρακμής η Τέχνη αναδεικνύεται, μετά τη χειμωνιάτικη παράσταση πίστευα ότι ο Κραουνάκης τα «έδωσε όλα».
Είναι εξαιρετικά προκλητικό για εκείνον, αλλά και για τους χιλιάδες οπαδούς του, να τον περιμένουμε σε ένα έργο που αφορά την πεμπτουσία της ηθικής σε μια εποχή που θριαμβεύει το ανήθικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα