Ο Ομπάμπα ''τρολλάρει'' τον εαυτό του!

Την πρώτη του εμφάνιση στη δημοφιλή εκπομπή του Jimmy Kimmel έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως όλοι οι καλεσμένοι έτσι και ο πρόεδρος , διάβασε τα όχι και τόσο κολακευτικά tweets που αφορούσαν τον ίδιο ενώ δε δίστασε να σχολίασει με χιούμορ και αυτοσαρτκασμό, ότι τα μηνύματα δεν ήταν και τόσο άσχημα «όσο αυτά που λέει η Γερουσία για μένα».

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι

δυο κόρες του έχουν smart phones και ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους, αλλά ο ίδιος έχει περιορισμένη πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για λόγους ασφαλείας. «Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα τηλέφωνα με συσκευές εγγραφής σε αυτά. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της νέας μοντέρνας τεχνολογίας, για λόγους ασφαλείας, δεν τη διαθέτω», είπε.

Σε ένα αστείο σχετικά με το προσωπικό e-mail της Χίλαρι Κλίντον, ο Ομπάμα αρνήθηκε να δώσει στον Kimmel τη διεύθυνσή της, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Δεν νομίζω ότι θα θέλατε να την έχετε, ειλικρινά».

Ο Jimmy Kimmel, ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ αν μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο, απάντησε «δεν μπορώ να οδηγήσω. Εννοώ, μπορώ, αλλά...»

«Είναι επειδή δεν έχετε πιστοποιητικό γέννησης;», ρώτησε ο διάσημος παρουσιαστής, για να απαντήσει ο Μπαράκ Ομπάμα χαριτολογώντας «Στην Κένυα οδηγούμε στην άλλη πλευρά του δρόμου».

Nα επισημανθεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε προγραμματιστεί, να εμφανιστεί στην εκπομπή τον Ιούλιο αλλά ο Λευκός Οίκος υποστήριζε πως, θα ήταν ανάρμοστο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, να πάει σε κωμική εκπομπή τη στιγμή που υπήρχαν διεθνείς κρίσεις.

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στην Daily Beast αποκάλεσε τον Ομπάμα «τον πιο σκόπιμα αστεία πρόεδρο της ζωής μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα