Δίδυμες εικάζεται ότι είναι μετενσάρκωση των νεκρών αδελφών τους

Ο John Pollock και η γυναίκα του Florence είχαν δύο κόρες, την 6χρονη Jacqueline και την 11χρονη Joanna. Ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή στην πόλη Hexham, της Αγγλίας.

Στις 5 Μαΐου του 1957 τα κοριτσάκια και ο φίλος τους Anthony, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο και σκοτώθηκαν.

Ο John

και η Florence συντετριμμένοι από το τραγικό θάνατο των παιδιών τους, προσεύχονταν να αποκτήσουν άλλο παιδί και τελικά τα κατάφεραν.

Ένα χρόνο αργότερα έφεραν στον κόσμο δίδυμα κορίτσια την Gillian και την Jennifer. Τότε όμως ξεκινάν και τα παράδοξα για την οικογένεια...

Καθώς ο John φρόντιζε τα δίδυμα παρατήρησε μια λευκή γραμμή στο μέτωπο της Jennifer, που θύμιζε την ουλή της αποθανούσας Jacqueline. Δεν ήταν μόνο αυτό, στο πίσω μέρους του γονάτου του, το μωρό είχε το ίδιο γενετήσιο σημάδι με την νεκρή αδερφή του.

Τα επόμενα χρόνια τα πράγματα κάθε άλλο παρά φυσιολογικά ήταν στο σπίτι της οικογένειας. Όταν οι δίδυμες ήταν 3 μηνών, οι Pollocks μετακόμισαν από το Hexham στο Whitley Bay. Σε ένα ταξίδι τους στη πόλη Hexham, όταν τα κορίτσια ήταν τεσσάρων ετών, άρχισαν να ονοματίζουν τα μέρη που αναγνώριζαν, παρά το γεγονός ότι δεν τα ήξεραν και δεν τα είχαν επισκεφτεί ποτέ. Όταν όλη η οικογένεια περπατούσε στο πάρκο και μπροστά σε ένα αυτοκίνητο τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν «Το αυτοκίνητο! Έρχεται να μας πάρει»

Ο John και η Florence εμφανώς ανήσυχοι με τα περιστατικά, άρχισαν να εμφανίζουν παλιά κρυμμένα παιχνίδια των αποθανόντων τους παιδιών και προς έκπληξή τους οι δίδυμες έλεγαν τα ονόματα των αρκούδων και των κουκλιών. Οι Pollock άρχισαν να πιστεύουν πως τα δίδυμα ήταν η μετενσάρκωση των νεκρών παιδιών τους.

Οι παράξενες αναμνήσεις σταμάτησαν στην ηλικία των πέντε. Από τότε όλη η οικογένεια ζει φυσιολογικά στην Αγγλία.

Είναι άραγε τα δίδυμα απόδειξη της μετενσάρκωσης;

Keywords
Τυχαία Θέματα