Γεννητούρια...για τον Πούτιν ;

Φήμες οργιάζουν στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης με πρωταγωνιστή τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο ρόλο του μπαμπά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά «Ο Πούτιν είναι σοβαρά άρρωστος ή μήπως έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς;»

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως η νεαρή και κατά 30 χρόνια ερωμένη του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, έφερε στον κόσμο ακόμη έναν καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού έγινε μακριά από την πατρίδα του Πούτιν, σε κλινική της Ελβετίας, αποφεύγοντας τα φώτα

της δημοσιότητας

Ο Πούτιν σύμφωνα με πληροφορίες, συνόδευσε μέχρι την Ελβετία, την αγαπημένη του Αλίνα για να γεννήσει το τρίτο μωρό τους. Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Η απουσία του Ρώσου προέδρου από τον δημόσιο βίο τις τελευταίες ημέρες καθώς και η ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης στο Καζακστάν, είχε ενισχύσει τις φήμες περί σοβαρής ασθένειάς του. «Τι έχει ο Ρώσος πρόεδρος;», διερωτώνται πολλές ρωσικές εφημερίδες, ενώ την ίδια ώρα, το Κρεμλίνο δεν έχει πάρει θέση για το θέμα.

Στις ερωτήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων: «Είναι σοβαρά άρρωστος; Έχει καρκίνο;» ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερά ενοχλημένος, διέψευσε τις «ανοιξιάτικες τρέλες» όπως χαρακτήρισε τις διαρροές από το Καζακστάν- όπου ο Πούτιν ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί σήμερα για συνομιλίες με την ηγεσία της χώρας. Αξιωματούχος του Καζακστάν είχε δηλώσει πριν από τέσσερις ημέρες στο Reuters ότι, η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου στην Αστανά αναβάλλεται γιατί ο Πούτιν οικουρεί.

Ωστόσο, η ρωσική τηλεόραση μετά τη φημολογία των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, περί πατρότητας του Πούτιν , μετέδωσε πλάνα από την προεδρική κατοικία , με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας να υποδέχεται τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γιατσεσλάβ Λεμπέντεφ." Άρα, ο Πούτιν επανεμφανίστηκε; Έτσι φαίνεται", σχολιάζει o ξένος Τύπος τα πλάνα που μετέδωσε το Κρεμλίνο απεικονίζοντας τον Πούτιν στη ρωσική πρωτεύουσα. Από τις 5 Μαρτίου έχει να εμφανιστεί δημοσίως ο Ρώσος πρόεδρος, η "εξαφάνιση" του οποίου τροφοδότησε ποικίλα σενάρια: αρχικά περί ασθένειάς του και, εν συνεχεία, περί πατρότητας.

Κι ενώ το Κρεμλίνο προσπαθεί να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι ο Πούτιν είναι στη Μόσχα και όχι στην Ελβετία, όπου η αγαπημένη του Αλίνα φέρεται να γέννησε τον καρπό του έρωτά τους, ξένα δημοσιεύματα δίνουν πληροφορίες για την μαιευτική κλινική "Sant' Anna" στην Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελβετικής εφημερίδας "Corriere de Ticino", το ζεύγος απέκτησε κοριτσάκι. Η γερμανική εφημερίδα "Bild" γράφει... "Η μαιευτική κλινική "Sant' Anna" κοντά στο Λουγκάνο, είναι παγκοσμίου φήμης", προσθέτοντας πως την έχουν επισκεφθεί πολλοί πλούσιοι Ρώσοι. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα της ελβετικής κλινικής , οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ρωσική γλώσσα", επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

Η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" υποστηρίζει ότι, το 2009, στην μαιευτική κλινική "Sant' Anna" γέννησε και η κόρη του πρώην καβαλιέρε, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

"Πριν από έξι χρόνια, η θυγατέρα του Mπερλουσκόνι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι τον Εδουάρδο", γράφει η γαλλική εφημερίδα και προσθέτει: " Το μεγάλο πλεονέκτημα της ελβετικής κλινικής , εκτός από το ότι διαθέτει τους καλύτερους γυναικολόγους , είναι ότι βρίσκεται μακριά από τη Μόσχα και τα ρωσικά ΜΜΕ , ειδικά στην περίπτωση που αφορά ένα ευαίσθητο θέμα: την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου. Για την "Bild", συγκεχυμένος παραμένει ο αριθμός των παιδιών που έχει αποκτήσει το ζευγάρι Καμπάεβα- Πούτιν. Τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι o Bλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά με την Καμπάεβα. Το 2009 απέκτησε τον γιο και τρία χρόνια αργότερα, την κόρη.

Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι, το μωρό που γέννησε στην Ελβετία η Αλίνα, θα είναι το πρώτο τους παιδί.

Να επισημανθεί πως, ο Πούτιν χώρισε με την σύζυγό του, Λουντμίλα, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, στις αρχές του 2014 και η ανακοίνωση ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο έγινε μπροστά στις κάμερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα