Ο Μηταράκης αλλάζει πρόσωπο στο Μεταξουργείο!

Ένα διαφορετικό «ανθρώπινο» πρόσωπο, στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί, έδειξε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή «Μίλα» στο STAR. Παρεμβαίνοντας με το δικό του τρόπο στην βαριά επικαιρότητα, δεν δίστασε να πει ότι « η πολιτική είναι κάποιες στιγμές βρώμικη», ωστόσο είναι και ευχάριστη όταν δουλεύεις για την

Πατρίδα, όταν δουλεύεις για τον κόσμο. Παραδέχτηκε τις σημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια και δεν δίστασε να πει: «Εγώ στη δεκαετία του 90 έφυγα στο εξωτερικό από ελπίδα, σήμερα οι νέοι φεύγουν από ανάγκη…»

Ανέφερε ακόμη ότι εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό μετά από πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για να αφοσιωθεί στην πολιτική και να προσφέρει στην Πατρίδα την κρίσιμη στιγμή, ενώ έδωσε και θετικά μηνύματα για την επόμενη μέρα. Ξενάγησε την δημοσιογράφο με το φακό της εκπομπής στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ανακοίνωσε ότι πιθανότατα εντός του 2013 να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και να έχουμε το κεντρικό σχέδιο αξιοποίησης της τεράστιας αυτής έκτασης, δηλαδή μία τεράστια επένδυση 5 έως 8 δις ευρώ για την επόμενη δεκαετία, με 16.000 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Υφυπουργός μαζί με τη δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε επίσης, στην περιοχή του Μεταξουργείου, στο κέντρο της Αθήνας και παρουσίασε το σχέδιο «Ανακατάληψης» της περιοχής από ένα υγιές κομμάτι επιχειρηματικότητας, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι νέοι.

«Το πρόβλημα της εγκληματικότητας, είπε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, είναι μεγάλο. Ωστόσο, δεν αρκεί από μόνη της η καταστολή, αλλά χρειάζεται παράλληλα η δημιουργία μιας καινούριας θετικής κατάστασης, που δεν θα επιτρέψει στο παλιό να επιστρέψει». Εξήγησε ακόμη ότι 35 παλιά κτίρια της ευρύτερης περιοχής αναπαλαιώνονται με ιδιωτική πρωτοβουλία και επενδύσεις συνολικού ύψους 70 εκατ. Ευρώ, ώστε να αλλάξει σύντομα η εικόνα...

Keywords
Τυχαία Θέματα