Πανέτοιμη η "γαλανόλευκη" για το πρώτο βήμα!(ΦΩΤΟ)

Έτοιμη για τον πρώτο "τελικό" με τη Ρουμανία είναι η Εθνική μας ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι διεθνείς, υπό το βλέμμα αρκετών φίλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον αγώνα μπαράζ επί ελληνικού εδάφους απέναντι στην ομάδα του Πιτούρκα.

Η στιγμή που ξεσηκώθηκε ο κόσμος, ήταν με ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με τακουνάκι έστειλε

την μπάλα στα δίχτυα του Μιχάλη Σηφάκη και έδειξε ορεξάτος και έτοιμος για τη μεγάλη μάχη. Περιττό να πούμε ότι αποθεώθηκε και από τους συμπαίκτες του.

Οσον αφορά στην προπόνηση, το πάθος περίσσευε απ' όλους τους διεθνείς μας, ενώ η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη και ουδείς είναι διατεθειμένος να πέσει αμαχητί, αφού στο μυαλό όλων είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλό και εκτελέσεις φάουλ, ενώ όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε πολλά πράγματα διαφορετικά, αφού οι επιλογές του είναι πάνω-κάτω δεδομένες.

Όπως και να 'χει, ο κόσμος θα κατακλύσει το φαληρικό γήπεδο, οι παίκτες θα καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους και θα κάνουν τα πάντα για να έρθει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη στο Βουκουρέστι.

Keywords
Τυχαία Θέματα