Ο Μάρκος Σεφερλής δυσκολεύεται στο στήσιμο της ομάδας του πρωινού

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή, που θέλει να στήσει ομάδα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, αλλά τρώει τη μία απόρριψη μετά την άλλη... Η Παραγωγή της εκπομπής έκανε πρόταση στις δίδυμες αδελφές Ράντη του Star, οι οποίες απάντησαν τελικά αρνητικά, αλλά και στην αρχισυντάκτρια του «Γιούπι», Ζωή Πατσιώλη, που επίσης έριξε... άκυρο στην εκπομπή, σύμφωνα με το "Secret".

Έτσι, οι άνθρωποι που μέχρι τώρα έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στην εκπομπή του Μάρκου είναι, εκτός από τη σύζυγό του Ελενα

Τζαβαλιά, η Τέτα Καμπουρέλη, που θα αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες στον τηλεοπτικό αέρα με γυναικεία θέματα και συμβουλές ομορφιάς, αλλά και ο ηθοποιός και επί χρόνια συνεργάτης του κωμικού Γιάννης Καπετάνιος.

Το νέο πρωινό του Mega στρέφεται σε περισσότερο κωμικά στοιχεία, με τον Μάρκο Σεφερλή να ενσαρκώνει ακόμη και ρόλους που όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει στο θεατρικό σανίδι. Ο προβληματισμός του καναλιού, όμως, έχει να κάνει περισσότερο με το τηλεοπτικό κοινό που εκείνη την ώρα παρακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα