Κουμπάρος Καραμανλή: "Τον στηρίζω για Πρόεδρο Δημοκρατίας" (ΦΩΤΟ)

Ακόμη μία κουμπαριά, το ίδιο ουσιαστική με τις υπόλοιπες, «σφραγίστηκε» το προπερασμένο Σάββατο για την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, αφού η σύζυγός του, Νατάσα, μαζί με τα δύο τους παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο, βάφτισαν τον βενιαμίν της οικογένειας Τάσκα, Κωνσταντίνο.

Η γνωριμία, όπως αποκαλύπτει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, των δύο οικογενειών μετρά

περισσότερο από έναν χρόνο, από όταν η Νατάσα Καραμανλή επισκέφθηκε τη Φλώρινα πραγματοποιώντας ομιλία για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί το δεύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Τάσκα, Χρυσόστομος, έσπευσε να τη χαιρετήσει και της έδωσε μία επιστολή, η οποία είναι άγνωστο ακόμη και για την ίδια την οικογένεια τι ανέφερε. Σήμερα ο πατέρας της οικογένειας, Θανάσης Τάσκας, αναφέρει αποκλειστικά στο «Secret»: «Αν όλη η Ελλάδα τούς αγαπά δύο φορές, εμείς τους αγαπάμε εκατό. Πλέον δεν είμαστε απλά κουμπάροι, αλλά συγγενείς».


Φυσικά, η είδηση της βάφτισης έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, όπως και η εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στο Μυστήριο αμέσως μετά τη ΔΕΘ. «Τέθηκε ζήτημα αλλαγής ώρας ή ημερομηνίας, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός δεν το δέχτηκε απαντώντας: “Θα έρθω σίγουρα”», αναφέρει ο κ. Τάσκας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγκαλιά του κόσμου ήταν τεράστια, ενώ όσοι βρέθηκαν στο Μυστήριο (διπλάσιοι από τους προσκεκλημένους) φώναζαν συνεχώς πως περιμένουν να δουν πολλά πράγματα ακόμη από τον κ. Καραμανλή. Όσο για τον ίδιο τον κουμπάρο του, ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει την επόμενη κίνηση του πρώην πρωθυπουργού, όποια και αν είναι αυτή, όπως η ανάληψη του αξιώματος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Βέβαια, προτιμά να τον ξαναδεί στην ηγεσία του κόμματος, αφού, όπως αναφέρει, «ήταν ο μόνος αληθινός».

Keywords
Τυχαία Θέματα