Νεκρή βρέθηκε η καλύτερη γυναίκα οδηγός φόρμουλα

Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σεβίλλη της Ισπανίας, βρέθηκε η 33χρονη οδηγός της Φόρμουλα 1, Μαρί ντε Βιγιότα που πριν από ένα χρόνο, είχε συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο, όταν έχασε το μάτι της κατά τη διάρκεια δοκιμών με την Marussia.

Η 33χρονη Ισπανίδα οδηγός της Formula 1 βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Σεβίλη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η

Μαρί ντε Βιγιότα βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Η ζωή είναι δώρο», το οποίο είχε γράψει μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε τον Ιούλιο του 2012, κατά τη διάρκεια δοκιμών με την Marussia, όταν έχασε το δεξί της μάτι.

Η οικογενειά της, μέσω του facebook επιβεβαίωσε την τραγική είδηση: «Η Μαρία μας άφησε. Έπρεπε να πάει στον ουρανό, όπως οι άγγελοι. Ευχαριστούμε το Θεό που μας επέτρεψε να ζήσουμε μαζί της ενάμιση χρόνο ακόμη».

Οι ομάδες της F1 και οι οδηγοί τους εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη τους για την είδηση του θανάτου της.

Ο Τζένσον Μπάτον, δήλωσε: «Είναι μια φρικτή είδηση. Τόσο τραγικό, το κορίτσι αυτό έχει περάσει τόσα πολλά, περισσότερα από όσα οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή. Είναι μια τρομακτική είδηση κι ένα πραγματικό σοκ για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα