Μετά τον Ιούνιο η σάρωση στο Mega

Μικρή αναβολή ενδεχομένως να πάρουν οι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο αλλαγές στο Mega, όχι επειδή υπάρχουν εξελίξεις προς το θετικότερο στο Τμήμα Ειδήσεων, αλλά για λόγους αντικειμενικών συνθηκών.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα που θα δίνει δυνατό lead in πριν από το σταθερά δεύτερο πλέον μετά τον ANT1 κεντρικό δελτίο ειδήσεων (που κι αυτή την εβδομάδα έφτασε κάποιες μέρες, όπως την Τρίτη, σε απόσταση αναπνοής από το Star), ακόμα κι

αν εξευρεθεί, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα πριν από τον Σεπτέμβριο. Κι αυτό διότι δεν πρόκειται να αγοραστεί μια ακριβή σειρά ή να μπει κάποιο άλλο προϊόν εν μέσω καλοκαιριού. Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες περί αναμόρφωσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έκαναν λόγο για απομάκρυνση της Ολγας Τρέμη από την παρουσίαση και για την αντικατάστασή της είτε από τη Μαρία Σαράφογλου είτε από πρόσωπο εκ μεταγραφής. Την ίδια στιγμή, όμως, είχαν υπάρξει και «διαμαρτυρίες» ότι για την πτώση στη δεύτερη θέση δεν είναι υπεύθυνο το Ενημερωτικό Τμήμα, αλλά το Ψυχαγωγικό, που έχει αποδυναμωθεί μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου, που πλέον έχει αναλάβει επικεφαλής του Production hub του ομίλου ANT1.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Παράλληλα, οι τρεις μέτοχοι έχουν ο καθένας τα ζητήματά τους στα δικά τους, άλλα «μαγαζιά» και όλο αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε κάποια καθυστέρηση στις αλλαγές, που όμως θα γίνουν σε κάθε περίπτωση πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν. Κομβικό σημείο, πάντως, για το Mega θα είναι οι δύο εκλογικές βραδιές και η τηλεθέαση που θα έχουν. Αν τα πράγματα πάνε καλά, ίσως αναθεωρηθούν ορισμένες από τις σκέψεις για «σάρωμα». Αν, όμως, οι εκλογικοί μαραθώνιοι συνοδευτούν από χαμηλά νούμερα, τότε πολύς κόσμος πρέπει να αρχίσει να αποχαιρετά τις καρέκλες του. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει τους Σταύρο Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα να είχαν μακράς διάρκειας κουβέντα συνολικά για τα θέματα που άπτονται τόσο του Mega όσο και της εκτυπωτικής μονάδας «Ιρις». Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, οι δύο άνδρες έδειξαν να συμφωνούν στο μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων, γεγονός που ξανανοίγει τη συζήτηση περί συγχώνευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα