Έκτακτη συνάντηση Βενιζέλου-Σαμαρά

Ανησυχία όμως στο Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί ο γενικότερος τρόπος που κινείται το ΠΑΣΟΚ και μοιάζει να ακολουθεί αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει.

Με σκοπό την αναζήτηση ενός κοινού πλαισίου στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές συναντώνται σήμερα στις 15:30 ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.

Στελέχη του πρωθυπουργικού επιτελείου εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος προ του κινδύνου να καταρρεύσει η Ελιά έβαλε το σκληρό δίλημμα ότι αν δεν πάρει ένα ποσοστό γύρω στο 10% τότε δεν στέκεται η κυβέρνηση.

Ανησυχία όμως στο Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί ο γενικότερος τρόπος που κινείται το ΠΑΣΟΚ και μοιάζει να ακολουθεί αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Η αρχή έγινε με την πρόσφατη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τις ανακοινώσεις Σαμαρά για τους αστέγους ότι «ο κ. Σαμαράς συμπεριφέρεται σαν Μαυρογιαλούρος». Ακολούθησε η αντίθεση στην κίνηση του πρωθυπουργού να ανοίξει το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος ενώ μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ υπαναχώρησε στην ρύθμιση για τις λαϊκές αγορές προειδοποιώντας ότι θα καταψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα