Με αυτές τις ασκήσεις αποκτάς μεγαλύτερο….

Αυτές είναι οι ασκήσεις “Κegel” που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα στην βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής αλλα και επιμηκύνουν το ανδρικό μόριο. Κορίτσα όσες το θέλετε πιο μεγάλο ξεκινάτε γυμναστική μαζί με τα αγόρια σας… Είναι μόδα!

Τι άλλο να πεί κανείς... Έχει αποτελέσματα θα ρωτήσει κάποιος; Αυτές οι ασκήσεις λένε όσοι τις έκαναν οτι τους βοήθησαν να δουν άσπρη μέρα και σίγουρα μεγαλύτερη σε διάρκεια! Βοηθούν στην ανδρική στύση αλλα και βελτιώνουν θεαματικά την ερωτική διάθεση και των δύο, οπότε είναι κατάλληλες για άνδρες και...γυναίκες!

Ειδικά, συστήνονται στους άνδρες

που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προστάτη τους, που έχουν μειωμένη σεξουαλική ισχύ, που έχουν ακράτεια και κακή κυκλοφορία του αίματος και για όσους θέλουν να κάνουν επιμήκυνση του πέους τους.

Το ιδανικό με αυτές τις ασκήσεις είναι ότι μπορείτε να τις κάνετε παντού όπου και αν βρίσκεσθε με 2 απλές κινήσεις.

1. Προσπαθείστε να σταματήσετε τη ροή των ούρων και να ξανασυνεχίσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε τον κατάλληλο μυ.

2. Προσπαθείστε να σφίξετε τους μυς στον πρωκτό και να χαλαρώσετε. Αυτό θα το επαναλάβετε αρκετές φορές.

Καλό θα ήταν να κάνετε 10 ασκήσεις Κέγκελ για αρχή, στη συνέχεια 20, 30 και να τις αυξήσετε σταδιακά, φτάνοντας τις 100 ασκήσεις ημερησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα