"Μαγνήτης" στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Για κάτι παραπάνω από δύο ώρες παρέμεινε στην ολομέλεια της Βουλής σήμερα ο Κώστας Καραμανλής, μία μόλις μέρα πριν την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο πρώην πρωθυπουργός έκατσε στα έδρανα της Βουλής καθόλη τη διάρκεια του πολιτικού μνημοσύνου για τον Θανάση Κανελλόπουλο και ουκ ολίγοι βουλευτές έσπευσαν να του μιλήσουν, να τον χαιρετίσουν και να κάτσουν μαζί

του.

Στα διπλανά έδρανα με εκείνο του Κώστα Καραμανλή έκατσαν βουλευτές του καραμανλικού μπλοκ όπως ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δάνης Τζαμτζής.

Στο πηγαδάκι συμμετείχε για λίγη ώρα η Ασημίνα Σκόνδρα ενώ έσπευσε να μιλήσει στον πρώην πρωθυπουργό ο Τάσος Νεράντζης.

Πιο μπροστά από τον πρώην πρωθυπουργό κάθονταν η Μαρία Σόδη, ο Χρίστος Δήμας, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Διονύσης Σταμενίτης.

Από το έδρανο του πρώην πρωθυπουργού πέρασε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής ο οποίος μάλιστα του είπε και ένα μυστικό όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Ο πρώην πρωθυπουργός βέβαια δεν αρκέστηκε μόνο στους "γαλάζιους" βουλευτές αφού στους διαδρόμους της αίθουσας συνεδριάσεων είχε εγκάρδια χειραψία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα