Κατρούγκαλος: Κατέρρευσε ο οχετός εναντίον μου

Οχετό των χαλκείων της διαπλοκής εναντίον του ο οποίος κατέρρευσε χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος τα όσα ακούστηκαν για σύγκρουση συμφερόντων της θέσεως του Υπουργού Εσωτερικών με αυτή του δικηγόρου απολυμένων και διαθεσίμων του Δημοσίου.

Απαντώντας στις επικρίσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης ο κ. Κατρούγκαλος κατά την εισήγησή του στη Βουλή είπε χαρακτηριστικά: «Κατέπεσε η κατηγορία και ο οχετός των χαλκείων

της διαπλοκής. Ακόμα και αυτοί που εξέμεσαν τον εμετό τον κατάπιαν. Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να υπερασπίζομαι αυτό που θεωρούσα συνταγματικά ορθό. Δεν δεχόμουν αμοιβή. Πράγματι έπαιρνα την ελάχιστη αμοιβή για ομαδικές υποθέσεις. Ποτέ όμως το οικονομικό δεν ήταν το κριτήριό μου. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα θα έμενα στην Ευρωβουλή και θα είχα και το δικηγορικό μου γραφείο. Όσοι είστε καλόπιστοι δεν πρέπει να επαναλαμβάνετε τον οχετό κατηγοριών που τα χαλκεία κατασκεύασαν εναντίον μου. Δεν περιμένω ούτε ένα ευρώ ως προσωπική αμοιβή. Το είχα πει όχι μόνο στον πρωθυπουργό αλλά σε ανοικτή συνέντευξη με τους διαθεσίμους».

Keywords
Τυχαία Θέματα