Καρύδης: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Μιλώντας στον Αlpha 989 ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης δήλωσε «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και στις δημοσκοπήσεις αυτή η διαπραγμάτευση ξεκίνησε με 70% συμφωνία και τώρα έχει πάει στο 35%», ενώ επεσήμανε ότι «δεν είναι όλα ρόδινα, είναι διαρκώς απαιτητά . Ακόμα δεν έχουν καταλήξει κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αν αυτό που υπέγραψαν στις 20

Φεβρουαρίου είναι συμφωνία ή οδικός χάρτης».

«Είχαμε παραδεχτεί ότι η τρόικα είναι ένα υβρίδιο που λειτουργεί θεσμικά, δίναμε μάχη όμως δεν δραματοποιούσαμε τις καταστάσεις για να δημιουργούμε ένα αίσθημα φόβου, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε «ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι. Οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα σχέδιο, άλλα λένε τη μια μέρα κι άλλα την άλλη».

Αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη τόνισε πως αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Φίλης όπως και οι άλλοι είναι ότι ,όταν φτάσουν στη στιγμή να επιλέξουν για μισθούς ή συντάξεις μετά η κατάσταση θα είναι τέτοια, που ούτε για μισθούς και συντάξεις δεν θα υπάρχουν και συμπλήρωσε «προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ότι οι κακοί ευρωπαίοι μας οδηγούν σε ασφυξία, ενώ δεν εξηγούν γιατί 20 Φεβρουαρίου, που υπέγραψαν, ξέχασαν να υπάρξει και χρηματοδότηση. Αν φύγει η χώρα από την Ευρώπη θα έρθει η απόλυτη καταστροφή».

Ακόμη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα που επικαλούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει εναντίον τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα