Η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Sabrina Petrarca "μοιράζει εγκεφαλικά" (ΦΩΤΟ)

Η Sabrina Petrarca είναι ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της Βραζιλίας και κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αφού τώρα έχει το δικό της ριάλιτι σόου. Είναι το νεότερο αστέρι του «Bella Club» και με τις γυμνές της φωτογραφίες θέλει να προκαλέσει σάλο, αφού το κορμί της το επιτρέπει.

«Θέλησα να δείξω ένα μέρος της προσωπικότητάς μου με αυτές τις φωτογραφίες, και δημιούργησα την πιο τολμηρή μου εμφάνιση. Μάλιστα έχω προσθέσει κάποιες κινήσεις Pilates σε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες.» εξομολογήθηκε η ίδια.

Έτσι θα πρέπει να σας πούμε ότι η έχει γεννηθεί στις 7 Ιουλίου, 1984, σε μια πόλη που ονομάζεται called Resende Costa της Βραζιλίας όμως επέλεξε να ζει στο Σάο Πάολο. Παρουσιάζει τηλεοπτικό πρόγραμμα που ονομάζεται «Rodando com elas» (Ταξιδεύοντας μαζί τους, σε ελεύθερη μετάφραση), η οποία είναι η ιστορία τεσσάρων γυναικών που ταξιδεύουν σ τη Βραζιλία και συνδυάζει την περιπέτεια με τη φύση, και τον αισθησιασμό με ένα ποιητικό τρόπο.

Έχει ύψος 1,69 μ. και το ψευδώνυμό της είναι «Pretinha», όπως την φωνάζει η οικογένεια της.

Κάτι που ονειρεύεσαι: Ένα όμορφο σπίτι, με ένα στοργικό σύζυγο, δύο παιδιά, ένα σκύλο ... Σαββατοκύριακα με μια βόλτα στο πάρκο, ή να παίζουν μπάσκετ μαζί τους στην αυλή, μακρινά ταξίδια διακοπών. Είμαι αληθινή και ρομαντική, και δεν ενδιαφέρομαι για υπερβολές. Ονειρεύομαι μια άνετη ζωή, και ευτυχισμένη σε οικογενειακό περιβάλλον.

Κάτι τρελό έχεις κάνει: Παράτησα τη δουλειά μου για ακολουθήσω τα όνειρά μου.

Τι είναι για εσένα ο άντρας: Είναι φροντίδα, θέλω να είναι φιλικός, ειλικρινής και σκληρά εργαζόμενος. Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που με κάνει να γελάω και θέλω να γεμίζει κενά μου. Όντας με κάποιον και να νιώθω μοναξιά είναι κάτι το τρομερό.

Στην κρεβατοκάμαρα, τι σας αρέσει να κάνετε; Στην κρεβατοκάμαρα κάνω έρωτα! Αυτό περιλαμβάνει κάθε πράγμα που και οι δύο είμαστε πρόθυμοι να κανουμε. Είμαι κατά του περιστασιακού σεξ. Θα πάω στο κρεβάτι με έναν άντρα, όταν νοιώθω γι αυτόν αγάπη και ασφαλής, και όταν αυτό συμβαίνει τότε κάνω ό, τι μπορώ. Στα χέρια του ανθρώπου που αγαπώ, χάνομαι, και τότε όλα είναι πιθανά.

Τι σε ανάβει στο κρεβάτι: Η όσφρηση, αφή και το φιλί.

Θέλεις ένα διάσημο άντρα; Ποτέ! Μου αρέσουν οι άνδρες που ζουν κανονικές ζωές, ο άνδρα που μπορεί να μου δώσει ό, τι χρειάζομαι στον ελεύθερο χρόνο μου. Μου αρέσει η τέχνη, Γιώτη πιστεύω ότι αυτό γεννήθηκα να κάνω, αλλά μου αρέσει επίσης η πραγματική ζωή πολύ.

Πως ήταν η φωτογράφηση στο Bella Club; Ήταν πολύ διασκεδαστικό φωτογράφηση. Εγώ προσπάθησα να δείξω την προσωπικότητά μου με αυτές τις φωτογραφίες, δημιούργησα πιο τολμηρή εμφάνιση.. Τέλος πάντων, Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα !!

Δείτε τη στο Facebook

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της μέχρι το τέλος:

Θα πρέπει ακόμα να δείτε:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα