Η εβδομάδα που πέρασε σε φωτογραφίες

Μια συλλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας 24-31 Ιανουαρίου.

Η Σαχάρ, σύντροφος του στρατιώτη Ντορ Νίνι θρηνεί στην κηδεία του αγαπημένου της που σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών στο Λίβανο.

Ο Μπάρακ Ομπάμα πίνει καφέ με τον Ινδό πρωθυπουργόΈνας άντρας προσπαθεί να παρηγορήσει την σύζυγο ενός πολίτη που σκοτώθηκε στις μάχες του Ντόνετσκ στην ΟυκρανίαΟι επιζώντες του Άουσβιτς συγκινημένοι στην τελετή για τον εορτασμό της 70ης επετείου για την απελευθέρωση από τους Ναζί. Ένας Κούρδος
μαχητής περπατά μαζί με τον γιο του στο Κομπάνι που βρισκόταν επί τέσσερις μήνες σε εμπόλεμη κατάσταση.Ο εξάχρονος Σαμ Μπράουν έχει μία σπάνια ασθένεια που εμποδίζει τα οστά να μεγαλώσουν. Τα φάρμακά του κοστίζουν 500 ευρώ την μέρα και η χρηματοδότηση που παρέχεται στην οικογένειά του θα σταματήσει τον Μάϊο, έτσι επισκέφθηκε την οικία του Βρετανού πρωθυπουργού προκειμένου να ζητήσει μία... παράταση ζωής.
Κάνοντας ποδήλατο στην.... Νέα ΥόρκηΔέκα πολίτες της Πνομ Πενχ καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο φυλάκιση επειδή πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο της πόλης. Εδώ είναι η Eng Sokha που κρατά το χέρι της μητέρας της την οποία έχουν μόλις συλλάβει.
Keywords
Τυχαία Θέματα