Για άλλη μία χρονιά στολίστηκε το "Δένδρο της Φλόγας" στην Πάρνηθα(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η εκδήλωση των δρομέων της «Φλόγας», οι οποίοι έτρεξαν και στόλισαν όπως κάθε χρόνο το «Δένδρο της Φλόγας», στην περιοχή Τατοίου στην Πάρνηθα.

Οι δρομείς της ομάδας της Φλόγας, φορούν τη φανέλα της «Φλόγας» σε κάθε τους δρόμο και έχει γίνει πλέον συνήθεια να στολίζεται το συγκεκριμένο δένδρο της προαναφερθείσας περιοχής – συμβολικά – για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Έτσι και φέτος λοιπόν, πολλοί από τους εθελοντές δρομείς

της Φλόγας, μαζί με άλλους δρομείς φίλους του Συλλόγου, βρέθηκαν εκεί με τα παιδιά τους και άφησαν ένα στολιδάκι πάνω στο δένδρο, έκαναν ένα μικρό έρανο μεταξύ τους, μοιράστηκαν ευχές και γλυκά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στον αγώνα δρόμου ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων βουνού στο εξωτερικό Αργύρης Παπαθανασόπουλος, που τρέχει με τη φανέλα της «Φλόγας» σε όλο τον κόσμο, ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία του δημοσιογράφου Υφυπουργού Παντελή Καψή, ο οποίος και στο παρελθόν σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει την ευαισθησία του και τη βοήθειά του προς τη «Φλόγα» και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «δέντρο της Φλόγας», ένα έλατο που στολίζεται κάθε χρόνο από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα», στα πρώην βασιλικά κτήματα της Πάρνηθος. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες φέρνει μαζί του ένα χριστουγεννιάτικο παιχνιδάκι (μια μικρή λάμπα, ένα μικρό στολίδι, μια κορδέλα, μια καμπάνα κ.ο.κ.) και τρέχοντας όλοι μαζί μετά από περίπου 5.000 μέτρα, μετά τους «Σταύλους», κρεμούν το παιχνιδάκι αυτό στο έλατο που ορίζεται κάθε χρόνο ως «δέντρο της Φλόγας». Στο σημείο αυτό γίνεται προαιρετικώς ένας έρανος και στη συνέχεια επιστροφή με χαλαρό ρυθμό στο αρχικό σημείο συναντήσεως, όπου ανταλλάσσονται ευχές και γλυκά, που πάλι έχει φέρει ο καθένας μαζί του και μοιράζονται «ρεφενέ».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα