Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ

ariesΈχετε την διάθεσή σας να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Οι συνθήκες επιβάλλουν να φερθείτε συντροφικά για αυτό μην παραδίνετε την δύναμή σας με ένα τρόπο παθητικό. Το σφίξιμο που νιώθετε στο στομάχι από έναν Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει μια μικρή απόσταση. Η επιστροφή ενός Καρκίνου μπορεί να σας δεσμεύει γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι σας κατέβει εφόσον οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια εβδομάδα που θα νιώσετε καλύτερα γιατί υπάρχουν κάποιες συνθήκες που ωριμάζουν και η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί άμεσα και γρήγορα. Η λατρεία που μπορεί να δείξετε σε έναν Τοξότη θα σας απογειώσει τα συναισθήματα. Αυτό σημαίνει ότι σας βγάζει έξω από τα συνηθισμένα όρια και αν δεν φοβηθείτε να ρισκάρετε ίσως να κερδίσετε και την αιώνια αγάπη. Η προσαρμογή μετράει και αν το αποφασίσετε θα ταξιδέψετε σε μέρη με την φαντασία σας αλλά και στην πραγματικότητα που ούτε την φανταζόσαστε. Ο Ζυγός σας δίνει μια νέα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ελίσσεστε όσο μπορείτε και γίνεστε πολύ άνετοι και ανοικτοί. Η διαδικασία της εξέλιξης των δυο σας δεν είναι και τόσο δύσκολη. Το περιμένατε ίσως πιο δύσκολο αλλά η πιθανή συμβίωση θα σας βγάλει από τα φανταστικά αδιέξοδα. Τότε θα δείτε όλη την πραγματικότητα και θα καταλάβετε επιτέλους αν κάτι σας πάει ή δεν σας πάει. Είναι πιο καλό να λέτε την αλήθεια αλλά να έχετε όρια στις συζητήσεις που αφορούν μεταφορές εμπειριών σας γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί και κυρίως Σκορπιός δεν μπορεί να τα σηκώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες σας δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είστε μαζί με ένα πρόσωπο παρά να χωρίσετε κάτω από τις πιέσεις. Το μυστικό είναι ότι είστε πολύ συντροφικοί και ίσως να έχει δημιουργηθεί μέσα σας μια διαφορετική εικόνα για την προσωπική σας σχέση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο προσπαθείτε να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες και να γίνετε όσο μπορείτε απαραίτητοι γιατί με τίποτε δεν θέλετε να χαλάσει κάτι που ήδη έχετε προσπαθήσει για πολύ καιρό. Η ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό μπορεί να φέρει σε μια σχέση σχεδόν χαλασμένη τα πάνω κάτω.

ΛΕΩΝ

leo

Ενδιαφέρεστε πιο πολύ να συντηρήσετε την σχέση σας παρά να την κάνετε πιο ζεστή ή πιο δυνατή. Ο λόγος είναι ότι νιώθετε κούραση η οποία θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμα και την παραμικρή κίνηση εκ μέρους σας. Κάπως δοκιμάζετε τα όρια σας και τις αντοχές σας. Βέβαια η έννοια της συντροφικότητας παίζει στην ζωή σας. Αν δεν έχετε σχέση οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι νεώτερό σας και κυρίως πολύ διαφορετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε πολύ συγκροτημένοι γιατί λειτουργεί το σκεπτικό της λογικής σας και δεν θα πάτε καθόλου κόντρα με αυτό. Μπορεί να είστε με ένα πρόσωπο που δεν είστε φουλ ερωτευμένοι αλλά όσο το γνωρίζετε τόσο θα βλέπετε ότι ταιριάζετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πολύ μεγάλη γιατί καταλαβαίνετε ότι αρέσετε. Η κρυφή σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό σας έχει προβληματίσει γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι θα γίνει στο τέλος. Είναι σημαντικό όμως να μην φοβόσαστε να κάνετε το μεγάλο άνοιγμα γιατί αφορά στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

libra

Επειδή δεν φοβόσαστε και είστε πολύ τολμηροί και θέλετε να ξεκαθαρίσετε ακόμα και με κόστος την προσωπική σας σχέση, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με Κριό και Αιγόκερω. Επειδή αλλάζετε μπορεί να μην σας καλύπτει ο Παρθένος γιατί θα βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση για τον ψυχισμό σας. Από την άλλη ο Ιχθύς μπορεί και να σας φοβάται κατά ένα τρόπο γιατί του ζητάτε με τον τρόπο σας να είναι ξεκάθαρος και μπορεί να προσπαθεί αλλά να μην είναι εύκολο για αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Επειδή υπάρχει μια καλή ενέργεια καλό είναι να μην την χαλάσετε με διάφορες εσωτερικές ανασφάλειες και κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί το πιο σημαντικό για σας είναι η ανταλλαγή της ενέργειας και είναι πολύ σημαντικό για την ισορροπία σας. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χάνονται. Η γνωριμία με την οικογένεια του προσώπου που είστε μαζί θα σας ενθουσιάσει γιατί θα πάρετε τα εύσημα με ένα πολύ καλό τρόπο. Ο Δίδυμος συνεχίζει να σας πολιορκεί αλλά να μην ξεκαθαρίζει τι ακριβώς θέλει από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη διάθεση γιατί σας ενοχλούν κάποια οικονομικά θέματα που δεν έχουν λυθεί και αυτό επηρεάζει άμεσα την σχέση σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια μικρή αναποφασιστικότητα γιατί δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να φερθείτε σε ένα Ιχθύ. Τον θέλετε ή δεν τον θέλετε, δεν έχετε αποφασίσει ακόμα. Λύπη ή συναισθήματα αγάπης; Αν δεν το έχετε ξεκαθαρίσει μην δώσετε καμία υπόσχεση γιατί θα πληγώσετε και θα πληγωθείτε. Η φιλία για σας είναι πολύ σημαντική και ίσως ένα πρόσωπο που σχετίζεστε μαζί του και το εμπιστεύεστε απόλυτα να σας κάνει μια γνωριμία τελείως ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Τα μυστικά σας κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια αν επιμένετε να συγκρούεστε με ένα πρόσωπο που έχετε σχέση μακροχρόνια. Η ξαφνική ανατροπή με έναν Κριό ή Ζυγό θα σας προβληματίσει αλλά τουλάχιστον θα αφουγκραστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επειδή δεν καλύπτονται μπορεί και να αποχωρήσετε. Μερικοί βέβαια που πάτε για γάμο πιθανόν να συμβιβαστείτε γιατί το έχετε αποφασίσει να κάνετε οικογένεια. Μην αρνείστε πάντως να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είστε ξεκάθαροι και ουσιαστικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί και ζητάτε να λύσετε κάποια πολύ έντονα συναισθηματικά σας ή εσωτερικά προβλήματα τα οποία δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ο λόγος είναι ότι μερικοί νιώθετε απόρριψη γιατί δεν σας έχει καταλάβει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κυρίως ένας Σκορπιός ο οποίος μπορεί και να έχει εξαφανιστεί. Η πολυπλοκότητα πάντως του χαρακτήρα σας μερικές φορές σας κάνει απόλυτους και δύσκολους να σας καταλάβει ένα απλός άνθρωπος. Τη μοναδικότητα που αναζητάτε μέσα από την ατομική σας σχέση ίσως να μην μπορέσετε να την δείξετε με τον τρόπο που λειτουργείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε περάσει πιο εύκολα τα δικά σας θέλω και ο λόγος είναι ότι είστε πιο οργανωμένοι σε σκέψη, συμπεριφορά και συναίσθημα. Η επαφή με Ζυγό απαιτεί σοβαρότητα από την πλευρά σας για να έχετε τελικά την σχέση που θέλετε. Επειδή υπάρχει κάτι το μοιραίο και δεν μπορείτε να αντισταθείτε προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε σωστοί. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ τραβηχτική και δεν μπορούν να σας αντισταθούν κυρίως ένα Λιοντάρι που παίρνει συναίσθημα από εσάς. Αρκεί να μην δείχνετε απόμακροι ή αδιάφοροι όταν δεν θέλετε να μιλήσετε ή όταν είστε θυμωμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα