Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση "Παρμενίων 2014" (VIDEO)

Παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ολοκληρώθηκε και η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) "Παρμενίων 2014", στο πεδίο ασκήσεων «Αετός» του Έβρου, στα σύνορα της Ελλάδας. .

Ο κος Σαμαράς έφθασε στον Έβρο το πρωί της Πέμπτης για να παρακολουθήσει την άσκηση, συνοδευόμενος μάλιστα και από τον

υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά και από τους Γιάννη Ιωαννίδη και Θανάση Μπούρα. Κατά την παραμονή τους εκεί εκτελέστηκαν πυρά Μονάδων Πυροβολικού και αρμάτων μάχης του Στρατού Ξηράς, επιθετικών Ε/Π της Αεροπορίας Στρατού και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης, δεσμεύτηκε με δηλώσεις του για τη στήριξη των ενστόλων λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Η Πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσον στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά". Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς επεδίωξε να στείλει και μήνυμα ισχύος της Ελλάδας, σε μια περίοδο οικονομικής δοκιμασίας αναφέροντας: "Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ.... Θέλω να συγχαρώ τις Ενοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη άσκηση. Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα