Έρευνες για τη μοτοσικλέτα του ενοικιαστή της γιάφκας- γκαράζ από την ΕΛ.ΑΣ.

Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα - έπειτα και από της επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, δια στόματος του υπουργού Βασίλη Κικίλια - προσπαθούν να "ξετυλίξουν" οι Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, κάνουν πραγματικά αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη μηχανή η οποία αντιστοιχεί στα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον - ακόμη αγνώστων στοιχείων - συλληφθέντα τρομοκράτη. Στόχος των Αρχών είναι η συλλογή όσο περισσότερων στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης,

η οποία περιελάμβανε πλήθος τρομοκρατικών χτυπημάτων από την ομάδα Μαζιώτη εναντίον:

του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη,του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα,του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρου Βενιάμη καιτων κεντρικών γραφείων της ΝΔ.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον συλληφθέντα - ο οποίος εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ ότι είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 35 ετών-, που νοίκιαζε το γκαράζ-γιάφκα στον Βύρωνα, κλειδιά μηχανής. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος «βρίζει συνέχεια» και δεν επιβεβαίωνουν ισχυρισμούς πολιτών που διαμένουν γύρω από το γκαράζ του Βύρωνα ότι ο συλληφθείς είναι Αλβανός.

Παραλλήλως με την προσπάθεια εντοπισμού της μοτοσικλέτας με την οποία κυκλοφορούσε το μέλος της ομάδας του γνωστού τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής περιμένουν από την εισαγγελία να δοθεί το πράσινο φως για τη δημοσίευση της φωτογραφίας του. Σκοπός να εντοπιστεί στη συνέχεια το σπίτι του συλληφθέντος για να συλλέξουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για τις σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα