"Δεν δουλεύω από χόμπι, αλλά επειδή χρειάζομαι χρήματα για να ζήσω"

Στη Μαριάνθη Κουνιά, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μόλις στα 27 της χρόνια, η Δούκισσα Νομικού έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της, έντονο στίγμα στον χώρο της showbiz. Η εκθαμβωτική Σταρ Ελλάς του 2007 από 20 χρόνων άρχισε να κατακτά την τηλεόραση παρουσιάζοντας πολλές εκπομπές, με αποκορύφωμα φέτος το πιο δηµοφιλές talent show, «Dancing With the

Stars 4». Η Δούκισσα, που πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε να φλερτάρει και με το θέατρο, αποκαλύπτει σήμερα στο «S» ότι όλα αυτά δεν τα κάνει από χόμπι. «Δεν δουλεύω από χόμπι, αλλά επειδή χρειάζομαι χρήματα για να ζήσω», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

ΘΕΑΤΡΟ. Από το 2007, όταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, έως σήμερα, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τρωικός Πόλεμος», στο θέατρο «Παλλάς», έχουν μεσολαβήσει πολλά. Εμείς τη συναντήσαμε ως «Ωραία Ελένη» στο καμαρίνι της, για να τη ρωτήσουμε πώς πήρε την απόφαση να ανέβει στο σανίδι. «Εμπιστεύτηκα απόλυτα τη σκηνοθέτιδα Σοφία Σπυράτου, που μου το πρότεινε, και θέλω να τα καταφέρω για να τη βγάλω ασπροπρόσωπη. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί σε καμία περίπτωση. Είχα να ανέβω στη σκηνή από τις σχολικές παραστάσεις, αλλά αυτή με έπεισε να το τολμήσω. Ολα μου φαίνονταν δύσκολα στην αρχή, διότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το άγνωστο είναι πάντα δύσκολο, παράλληλα όμως, άκρως γοητευτικό. Στην αρχή ντρεπόμουν τα πάντα και τους πάντες. Νομίζω πως στην πρεμιέρα της παράστασης σταμάτησα να ντρέπομαι και άρχισα να το απολαμβάνω. Δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια η ενασχόλησή μου με το θέατρο. Θα δούμε στο τέλος…», λέει για το θεατρικό της ντεμπούτο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα