Δείτε την φωτογραφία που έσβησε το instagram !!

Την απόλυτη κατακραυγή δέχθηκε το Instagram ύστερα από απόφαση των υπευθύνων ασφαλείας να σβήσει λογαριασμό που ανέβασε φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν δύο μοντέλα με «απεριποίητη» τη λεγόμενη γραμμή bikini.

Συγκεκριμένα, τη φωτογραφία ανέβασε η σελίδα του Αυστραλέζικου online περιοδικού Sticks and Stones και λίγες ώρες αργότερα, ο χρήστης που διαχειριζόταν την εν λόγω σελίδα

διαπίστωσε πως το Instagram είχε διαγράψει τον λογαριασμό του καθώς «παραβίαζε τους όρους χρήσης».

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Τα μηνύματα χρηστών για την απαράδεκτη κίνηση του Instagram ήταν εκατοντάδες, σε σημείο που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας και οι Υπεύθυνοι Ασφαλείας του δημοφιλούς μέσου αναγκάστηκαν να προβούν σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μεταξύ της ελευθερίας έκφρασης των χρηστών και της διατήρησης του μέτρου ώστε να υπάρχει ομαλή λειτουργία της εφαρμογής και να μην θίγονται ευαίσθητα θέματα που αφορούν στην κουλτούρα καθενός από τους χρήστες μας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε θέσει κάποια όρια στο γυμνό που θα φιλοξενούμε, ωστόσο αυτή τη φορά κάναμε λάθος. Το αναγνωρίσαμε και επαναφέραμε το λογαριασμό που είχαμε διαγράψει», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Instagram.

Η φωτογραφία αποτελεί έμπνευση της καλλιτέχνιδας Πέτρα Κόλινς, η οποία μάλιστα δεν παρέλειψε να πάρει θέση για το συμβάν και να τονίσει πως στο Instagram υπάρχουν 5.883.628 φωτογραφίες που έχουν το hashtag #bikini και παρόλα αυτά μόνο η δική της κρίθηκε ακατάλληλη.

Ένα μοντέλο μάλιστα, η Τζέσικα Λιούις φρόντισε να κάνει κι αυτή τις δικές της δηλώσεις σχετικά με τα θέματα «καταλληλότητας» του συγκεκριμένου μέσου κάνοντας μια πολύ εύστοχη παρατήρηση: «Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται ακατάλληλο να παρουσιάζουν οι γυναίκες τις φυσικές τρίχες της ευαίσθητης περιοχής τους, ενώ από την άλλη μεριά φιλοξενούνται φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ για τη νέα καμπάνια του Calvin Klein οι οποίες είναι επεξεργασμένες με το Photoshop ώστε η δική του ευαίσθητη περιοχή να φαίνεται πιο… brutal και γεμάτη με –ομολογουμένως ψεύτικες- τρίχες».

Οι χρήστες δεν άφησαν το γεγονός να περάσει έτσι, με τα hashtags #FreeTheBush, #FreeTheNipple, #FreeFemaleBodies και πολλά ακόμα υπέρ της απενοχοποίησης του ακατέργαστου γυναικείου κορμιού να κάνουν την εμφάνισή τους.

Φαίνεται πως το Instagram πήρε το μάθημά του και από εδώ και πέρα θα εκτιμά πιο σωστά τι αξίζει να μείνει και τι να διαγραφεί.

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα