Δείτε για πιο λόγο η έπαυλη του Playboy είχε μυστικά τούνελ! (ΦΩΤΟ)

Κάθε διάσημος είτε το θέλει, είτε όχι, έχει έναν παπαράτσι να τον ακολουθεί "ψάχνοντας" την μεγάλη είδηση, την μοναδική φωτογραφία. Όλα αυτά γίνονται σε έναν βαθμό και στην Ελλάδα, αλλά εκεί που ξεφεύγει το θέμα είναι στην Αμερική που οι διάσημοι είναι σταρ και μπορούν να πουλήσουν σε όλον τον κόσμο!

Πολλοί από τους σταρ που αναφερόμαστε, τους σταρ του Χόλιγουντ δηλαδή, είναι γνωστό πως έχουν περάσει πολύ όμορφες βραδιές στην έπαυλη του Playboy, αλλά ποτέ κανένας τους δεν έγινε αντιληπτός! Πώς τα κατάφερναν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι; Μα υπήρχε σχέδιο, από τα μυστικά τούνελ!

Ναι, όντως, στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ υπήρχαν τούνελ, με φωτογραφίες και σχέδια να έχουν βγει στη δημοσιότητα και να αποδεικνύουν την οργανωμένη δουλειά που γινόταν στη βίλα.

Τα σχέδια και οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως από υπαλλήλους του περιοδικού που τα "ξέθαψαν" από συρτάρια και κούτες και στα οποία απεικονίζονται οι εργασίες κατασκευής των τούνελ αυτών που χρησιμοποιούσαν μεταξύ άλλων οι Jack Nicholson, Warren Beatty, Kirk Douglas και James Caan.

"Τα τούνελ λέγεται πως σφραγίστηκαν το 1989", αναφέρει εργαζόμενος του περιοδικού, ενώ ο ίδιος ο Χιου Χέφνερ δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα