"Μπουρλότο" στην κυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ! Δεν ψηφίζει νομοσχέδιο!

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ να αλλάζει στάση και συμπορευόμενο με τους λαϊκατζήδες να απειλεί με καταψήφιση το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές που συζητείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια. Πιο συγκεκριμένα κι ενώ αρχικά είχε επέλθει η πλήρης συμφωνία για την κλήρωση των θέσεων στις λαϊκές ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής το γύρισε στο

αντάρτικο και τόνισε ότι μετά από διαβουλεύσεις με σχετικούς φορείς, το κόμμα του δεν στηρίζει την κλήρωση παρά μόνο για τις νέες θέσεις. Για τις παλιές θέσεις προτείνει να μην υπάρξει καμία αλλαγή αλλά να εφαρμοστούν τα ήδη ισχύοντα. Το ΠΑΣΟΚ όμως εξέφρασε διαφωνία και για τον διαχωρισμό παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, διαμηνύοντας ότι το νομοσχέδιο δεν περνάει.

Λίγη ώρα νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής είχε επικρατήσει τεράστια ένταση με αφορμή βουλευτική τροπολογία για τους βοσκότοπους. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν την διαδικασία που θέλησε να παρουσιάσει ο παριστάμενος υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης. «Ντροπή σας» φώναξαν με μια φωνή Ραχήλ Μακρή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Εσύ να ντρέπεσαι» απάντησε στη Ραχήλ ο Ιορδάνης Τζαμτζής ενώ πυρά κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε και ο Μ.Κασσής του ΠΑΣΟΚ: «Μάθατε να κινείστε μόνον μεταξύ Συντάγματος και Κολωνακίου. Η τροπολογία λύνει μεγάλο πρόβλημα με τους βοσκοτόπους και τις ενισχύσεις των παραγωγών. Έχετε μεσάνυχτα. Αυτό το προνόμιο να φωνάζετε εδώ μέσα δεν το έχετε μόνο εσείς», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα