Τέλος ο Προκοπάκης από τη ΝΕΡΙΤ

Άρχισαν τα όργανα στην ΝΕΡΙΤ!! Το Εποπτικό Συμβούλιο υπό τον κ. Φορτσάκη ζήτησε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ κ. Προκοπάκη να παραιτηθεί! Γιατί; Τον κατήγγειλαν δύο μέλη του δικού του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, οι Καούνος και Ευαγγελάκου, διότι λέει ότι δεν λειτουργούσε σωστά, με δική του ευθύνη, το Διοικητικό Συμβούλιο!

Άλλο που δεν ήθελε το Εποπτικό που συνεδριάζει εκτάκτως, επειδή ο Προκοπάκης πολύ σωστά τους είπε, «εγώ δεν παραιτούμαι, βγάλτε με»!

Ο λόγος που δεν θέλουν τον Προκοπάκη είναι όσον

αφορά στο Εποπτικό, ότι αυτό, είχε εξ αρχής επιλέξει άλλον για τη θέση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του νέου φορέα, αλλά τον επέβαλε ο Καψής και η κυβέρνηση, που ήθελε να κάνει το χατήρι του Καψή! Οι Καρούνος και Ευαγγελάκου τον καρφώνουν διότι δεν τους ενέκρινε τις εισηγήσεις ο Προκοπάκης, ειδικώς της Ευαγγελάκου για κάποιες παραγωγές, και μάλιστα από εταιρίες στις οποίες εμπλεκόταν ο ...άνδρας της!

Κοινώς μπάχαλο στο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα τη πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του!! Κατά τα άλλα έκλεισαν την ΕΡΤ για να την εξυγιάνουν!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα