Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε τη μάνα του και την πέταξε στον βόθρο

Ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν ένας 58χρονος έπνιξε τη μητέρα του, την πέταξε στο βόθρο και εν συνεχεία πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα και δήλωσε την εξαφάνισή της!

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από έναν συνταξιούχο αστυνομικό, στα Γαζάτικα της Κ. Κορακιάνας, ο οποίος εντόπισε το πτώμα της 75χρονης γυναίκας μέσα στο φρεάτιο βόθρου και ειδοποίησε τους συναδέλφους

του. Αν και στην αρχή ο θάνατος της γυναίκας αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού της, κατά τη νεκροτομή, από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννη Αϊβατίδη, προέκυψαν ενδείξεις βίαιου θανάτου, στραγγαλισμού, και μεταφοράς του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας στο φρεάτιο, όπου και βρέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κέρκυρας, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στα αστυνομικά γραφεία, ο 58χρονος, ο οποίος αποδέχθηκε την πράξη του.

«Φώναζε μέσα στη νύχτα και την ησύχασα!» υποστήριξε στην απολογία του ο δράστης. Ο 58χρονος συνελήφθη, και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα