"Sean Edwards είσαι μαζί μας"!(VIDEO)

Στο πένθος έχει βυθίσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο θάνατος του γιου του παλαίμαχου πιλότου της Formula 1, Guy Edwards, Sean Edwards, που σημειώθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 2013.Ο 26χρονος ήταν ένας Βρετανός πιλότος, του «Porsche Carrera Cup Deutschland», ο οποίος, μάλιστα είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2008, έχοντας αρκετά όνειρα ως νέος που

ήταν… Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι!

Εκείνη την καταραμένη ημέρα, ο ίδιος στο Queensland Raceway της Αυστραλίας, έχασε τη ζωή του σε δοκιμές, όταν η Porsche την οποία οδηγούσε, έπεσε πάνω σε μπαριέρες και έπιασε φωτιά, υποκύπτοντας στα τραύματα και στα εγκαύματά του.Ωστόσο, υπόλοιποι οδηγοί και οι ομάδες του των αγώνων δεν τον ξέχασαν.

Οι ίδιοι τύπωσαν το όνομά του πάνω στα κράνη τους, ενώ τοποθέτησαν κι αυτοκόλλητα πάνω στα αυτοκίνητά τους, περνώντας, ο καθένας το δικό του μήνυμα για τον άδικο χαμό του νεαρού πιλότου.Όπως θα δείτε, μάλιστα, κυκλοφόρησαν κι ένα συγκινητικό βίντεο με τίτλο "Sean Edwards είσαι μαζί μας".

"Με μεγάλη θλίψη, οι πιλότοι του "Porsche Carrera Cup Deutschland" συνέχισαν τη σεζόν στο Hockenheim. Οδηγούμε χωρίς τον No1 οδηγό μας Sean Edwards. Ο 26χρονος Βρετανός στις 15 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής προπόνησης σκοτώθηκε. Με τις "Προσωπικές του εικόνες της χρονιάς υποκλινόμαστε μπροστά του. Sean, είσαι μαζί μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα