"Τα χώνει" ο Καμμένος σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Αρχίζει να προσελκύει και τρίτους η διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που η Κουμουνδούρου συνεχίζει να "χτυπάει" στο Μαξίμου.

Σήμερα και ο Πάνος Καμμένος... μπήκε στη συζήτηση, αφού με δήλωσή του τονίζει ότι έχουμε μια "κυβέρνηση συγκάληψης σκανδάλων".

"Το 2010 η Νέα Δημοκρατία

όχι μόνο δεν είχε ψηφίσει το νόμο Βενιζέλου για την παραλαβή των υποβρυχίων, αλλά είχε προειδοποιήσει για σκάνδαλο όπως και κατέληξε, με την εξαφάνιση του επενδυτή που "διασφάλισε" ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου με το ταξίδι στο Κατάρ, με το κυβερνητικό αεροσκάφος, την απώλεια 500 εκατομμυρίων ευρώ από τις προκαταβολές, το κλείσιμο των ναυπηγείων, την απώλεια θέσεων εργασίας των εργαζομένων, την εγκατάλειψη των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού σε δεξαμενές που βουλιάζουν. Υπάρχει και το αδίκημα πλέον της υπόθαλψης εγκληματία. Επιβεβαιωνόμαστε, λοιπόν, ακόμη μια φορά ότι αρχή της συγκυβέρνησης ΣαμαράΒενιζέλου, ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, είναι η αμοιβαία συγκάλυψη σκανδάλων", ήταν τα ακριβή λόγια του αρχηγού των ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα