Στον Alpha η Μακρυπούλια

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην έκανε φέτος πρεμιέρα στο «Dancing with the stars 4», θα κάνει όμως απόψε ποδαρικό στον φίλο της Νίκο Μουτσινά, στη νέα του εκπομπή με τίτλο «Νικ ο’ κλοκ», στις 22.30 στον Alpha. Οι δυο τους, εκτός από συνεργάτες στο θέατρο,

είναι και πολύ καλοί φίλοι, γι' αυτό και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην είναι καλεσμένη στην πρεμιέρα του.

Εκτός αυτού βέβαια, είναι και ένα από τα ονόματα που συζητιούνται έντονα αυτήν την περίοδο για τα επαγγελματικά της. Εκτός από το «διαζύγιο» από τον ΑΝΤ1 και την αντικατάστασή της από τη Δούκισσα Νομικού, θα έχει πολλά να πει και για την παράσταση «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, σε έναν ρόλο τον οποίο είχε στο παρελθόν η Μέριλιν Μονρόε (στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου).

Εννοείται ότι θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και να ακούσουμε, αν ο παρουσιαστής θα... στριμώξει και θα βγάλει κάποια είδηση από τη φίλη του, ιδιαίτερα στα προσωπικά της. Θα του αποκαλύψει, άραγε, αν σκοπεύει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κι αν ναι, πότε; Οσο για τον Νίκο Μουτσινά, που ποντάρει στη θετική ενέργεια της Ζέτας, ώστε να δει τα νούμερα τηλεθέασης να τον δικαιώνουν για την πρώτη του επιλογή, κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί έναν καλεσμένο προκειμένου να αποκαλύψει την άλλη του πλευρά, αυτή που μας είναι περισσότερο άγνωστη.

Επιπλέον, μαζί με τους επώνυμους συνεργάτες του (Αθηναΐς Νέγκα, Σύλβια Δελικούρα, Χρύσα Κατσαρίνη, Ειρήνη Γκανιάτσου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Κρήτος και Λουκάς Μέξης) θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα κωμωδίας που θα σχολιάζει και θα σατιρίζει αυτά που αντιμετωπίζει ο μέσος τηλεθεατής στην καθημερινότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα