MEGA-λες κόντρες για το δελτίο ειδήσεων

Όπως αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, έντονος προβληµατισµός και µεγάλη γκρίνια επικρατούν στη Μεσογείων, αφού το δελτίο ειδήσεων του Mega συνεχίζει για δεύτερη διαδοχική εβδοµάδα να βρίσκεται πίσω από τον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Χούκλη. Πρόκειται ασφαλώς για ένα ασυνήθιστο φαινόµενο για το Μεγάλο Κανάλι, που έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και κόντρες µεταξύ των κορυφαίων στελεχών.

Βλέπετε, κοινό τόπο αποτελεί

ότι βασική αιτία της πτώσης στα νούµερα τηλεθέασης είναι το τέλος της «Φατµαγκιούλ», την οποία… αναπολούν ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού, αφού εξασφάλιζε ένα άκρως ικανοποιητικό lead-in στο δελτίο και επέτρεπε στην Ολγα Τρέµη και στην υπόλοιπη οµάδα της ενηµέρωσης να διατηρούν τα σκήπτρα. Ωστόσο, το νέο τουρκικό σίριαλ «Κρυµµένες αλήθειες», που επιστρατεύτηκε για να δίνει σκυτάλη στα «MEGA Γεγονότα», κάθε άλλο παρά έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, έφθασε στο σηµείο να πιάνει ακόµη και µονοψήφια ποσοστά, γεγονός πρωτοφανές για τα δεδοµένα του καναλιού των µεγαλοεκδοτών.

ΤΡΙΒΕΣ. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει τριβές µεταξύ των διευθύνσεων ενηµέρωσης και προγράµµατος, µε τους Χρήστο Παναγιωτόπουλο και Λοΐζο Ξενόπουλο, αντίστοιχα, να επιδίδονται σε µια εξαντλητική διελκυστίνδα απόδοσης ευθυνών. Κύκλοι του πρώτου κάνουν ανοικτά λόγο για ελλιπή έρευνα της τουρκικής τηλεοπτικής αγοράς αναφορικά µε την επιλογή του κατάλληλου σίριαλ, ενώ το περιβάλλον του δεύτερου µιλά για στασιµότητα του δελτίου, τα στελέχη του οποίου οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προχωρήσουν σε «ενέσεις» ανανέωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα