Ζάκυνθος: Αυτοκτόνησε νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού στο νησί

14:36 14/1/2020 - Πηγή: People

Ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη κι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για να τον αποφύγει… Μια Βρετανή τουρίστρια, ήρθε στη χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι για διακοπές, όμως έπεσε θύμα βιασμού κι έκτοτε η ζωή της άλλαξε προς το χειρότερο.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε ούτε να ξεπεράσει το σοκ, αλλά ούτε και το ενδεχόμενο να μην αποδοθεί δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να κόψει το νήμα της ζωής της μόλις στα 18 χρόνια της.

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί. Η πρώτη -που ήταν μάλιστα διπλή- σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας διαμονής της στο νησί, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Ωστόσο, δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό και την ίδια νύχτα έπεσε θύμα βιασμού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα