Μέγκαν Μαρκλ: Οι αϋπνίες και οι κρίσεις πανικού, πού συνέβαλαν στην απόφασή της να φύγει -οριστικά;- από τη Μεγάλη Βρετανία

13:48 14/1/2020 - Πηγή: People

Την έγκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ έχουν από χθες ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους και να κάνουν μία νέα αρχή μακριά από τα «βαριά» βασιλικά καθήκοντα.

Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι θα μπορεί να μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και τη Βόρεια Αμερική (Καναδά), εκεί δηλαδή που βρίσκεται ήδη η Μέγκαν με τον γιο τους Άρτσι.

Φίλος της Μέγκαν,

μάλιστα, υποστηρίζει ότι «η δούκισσα δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία», ιδίως μετά το στρες που πέρασε με την «επίθεση» που δέχτηκε από τον βρετανικό Τύπο, την απομόνωση, τη μοναξιά και τις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει ως νέα μητέρα.

Όπως εξήγησε ο φίλος της Μαρκλ, «ήταν δυστυχισμένη στη Μεγάλη Βρετανία» και «δεν κοιμόταν καλά και είχε κρίσεις πανικού καθώς αγωνιούσε για το μέλλον».

Ο ίδιος, ωστόσο, πρόσθεσε ότι «εξαρχής αυτό ήταν το σχέδιό της, να φύγει από τη Μεγάλη Βρετανία και να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία με τον Χάρι».

Ανήσυχη, βεβαίως, είναι και η μητέρα της δούκισσα, η Ντόρια Ράγκλαντ, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο βρετανικό Τύπο, στηρίζει την απόφαση της κόρης της να κάνει πίσω από τα βασιλικά καθήκοντα, καθώς είχε αρχίσει να έχει κόστος στην ψυχική της υγεία.

*Με στοιχεία από τη The Sun, Mirror

Όταν ο Χάρι προωθούσε τη Μέγκαν Μαρκλ στον CEO της Disney – Η έκπληξη του ισχυρού άντρα και η επιμονή του πρίγκιπα

Keywords
Τυχαία Θέματα