Ξαναχώρισαν Μπέλα Χαντίντ-The Weeknd: Οι λόγοι του χωρισμού και οι πιθανότητες επανασύνδεσης

10:45 7/8/2019 - Πηγή: People

Είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και όχι άδικα. Η Bella Hadid και ο The Weeknd (κατά κόσμον Abel Tesfaye), χώρισαν για μία ακόμη φορά.

Το 22χρονο supermodel και ο 29χρονος τραγουδιστής αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στην σχέση τους, ένα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους. Πηγή από το περιβάλλον τους, μιλώντας στο E! News αποκάλυψε: «Η Bella και ο Abel έχουν χωρίσει».

Το συγκεκριμένο

άτομο μάλιστα αποκάλυψε πως τον καθοριστικότερο ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε η απόσταση. «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, τόσο φυσικά όσο και πνευματικά. Η Bella ετοιμάζεται για το fashion week και ο Abel δουλεύει τα κομμάτια του, αλλά και το επερχόμενο ντεμπούτο του στην υποκριτική».

Μπορεί τα ταξίδια που πραγματοποιούσαν για να ειδωθούν να ήταν συχνά, όμως σύμφωνα με την πηγή δεν ήταν αρκετό. Ο συνεχώς αυξανόμενος χρόνος που μένουν μόνοι τους, τους επηρέασε. «Τσακωνόντουσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν έχουν περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Μία ακόμη επανασύνδεση στον ορίζοντα;

Αυτό προς τέρψιν πολλών πιθανότατα δεν είναι το τέλος ανάμεσά τους ως ζευγάρι. Οι δύο τους κάνουν αρκετά συχνά διαλείμματα στην σχέση τους.

«Και οι δύο ελπίζουν να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί, όμως προς το παρόν είναι αφοσιωμένοι ο καθένας στον εαυτό του και τα projects του», σημειώνει η πηγή.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν μία πιθανή επανασύνδεση δεν θα σοκάρει κανέναν. Εάν κάτι έχει αποδείξει η ιστορία είναι πως οι δύο τους μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξαναχώρισαν Μπέλα Χαντίντ-The Weeknd,xanachorisan bela chantint-The Weeknd