Αυτή είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση μαλλιών ever!

08:53 7/8/2019 - Πηγή: InStyle

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε τι χρώμα να διαλέξετε; Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση, η οποία τυχαίνει να είναι και η αγαπημένη των celebrities του Hollywood. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι σταθερή στα μαλλιά κάποιων από αυτές εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να δείχνει παλιακή και εκτός μόδας, ενώ σχεδόν όλες έχουν επιλέξει να την τολμήσουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους.

Η πιο δημοφιλής απόχρωση μαλλιών ever είναι φυσικά για τα ανοιχτά καστανά μαλλιά με ξανθά ανοίγματα, είτε σε όλο το μήκος, είτε μόνο

στις άκρες, το hair look που είναι δηλαδή το πιο πολυgooglαρισμένο και πιο δημοφιλές εδώ και πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Η δημοτικότητά του δεν είναι άδικη, αφού πηγαίνει στην πλειοψηφία των γυναικών, αρκεί να επιλεχθούν οι σωστές αποχρώσεις για την επιδερμίδα τους, και δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε πιο κοντά ή πιο μακριά μαλλιά.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αν τις επιλέξετε, οι καστανόξανθες αποχρώσεις θα σας κάνουν να μοιάζετε με τα surfer girls της Καλιφόρνιας ή τα αγγελάκια της Victoria’s Secret – και αυτό είναι μόνο καλό.

Δείτε παρακάτω δέκα σταρ που έχουν υιοθετήσει με επιτυχία την πιο δημοφιλή απόχρωση μαλλιών ever και που ξέρετε, ίσως βρείτε τη φωτογραφία που θα πάρετε μαζί σας στο επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Getty Images

Jennifer Lopez

Getty Images

Jennifer Aniston

Getty Images

Jessica Alba

Splash News / Ideal Image

  Sofia Vergara

Getty Images

 Gisele Bündchen

Getty Images

 Jessica Biel

Splash News

 Sarah Jessica Parker

Getty Images

 Alessandra Ambrosio

Splash News / Ideal Image

 Olivia Wilde

Splash News / Ideal Image

Olivia Palermo

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα