Σταμάτης Κραουνάκης: Απαντά για το συμβάν στην Ύδρα και το ξέσπασμά του

10:18 7/8/2019 - Πηγή: People

Πριν λίγες ημέρες ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην Ύδρα για μία μοναδική συναυλία. Ο γνωστός καλλιτέχνης όμως έγινε αντικείμενο συζήτησης για το ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια της βραδιάς προς μία μητέρα, η οποία… τραβούσε τα παιδιά της.

Μέσω Facebook λοιπόν, ο Σταμάτης Κραουνάκης επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, απαντώντας στα όσα έγιναν.

Αναλυτικά, ανήρτησε μία φωτογραφία από τη βραδιά και τη συνόδευσε με την εξής μακροσκελή λεζάντα:

«Ειλικρινα

πολυ λυπαμαι που πηρε διαστασεις η φαση με την Κυρια στην Υδρα

Οσοι μ αγαπουν καταλαβαν
Οσοι οχι ευκαιρια

Ετσι εγινε
Eπισημαινω μιας και κοινοποιηθηκε
Ο,τι στο πρωτο μερος της παραστασης που παιζει η σπειρα,καθομαι μπροστα αναμεσα στους θεατες.Ηταν καμμια εικοσαρια παιδακια αγορια κοριτσια οχι πανω απο δεκα ετων.Με απολυτα υπεροχες αντιδρασεις σ αυτο που ακουγανε.Χορευανε γελαγανε συμμετειχαν ανεβαιναν στα σκαλακια να κυττανε απο κοντα.Ο μονος κινδυνος ησαν τα καλωδια,αλλα κυτταξα ηταν ολα καλυμενα.Με μερικα αναπτυξα και επαφη.Μ ενα το πιο ατακτο του χαιδεψα την κεφαλα καναμε κουτουλια και καθησε μαζι με τ αλλα.
Οταν ανεβηκα στη σκηνη η Κυρια βγηκε στη μεση του καιρου επιδεικτικα να τα μαζεψει…στη μεση του Αυτη η Νυχτα μενει.Αυτο…τα υπολοιπα νατα.Στεναχωρεθηκα πολυ μετα.Ανοιχτη συναυλια υπεροχη χωρις εισιτηριο.Λυπαμαι

Στη φωτογραφια το Αεροπλανο του Νικου Στεφάνου που το μεγαλωσε ο Αλεξης Βερουκας.Ενα παιδικο παιχνιδι για τον Ουρανο.
Παραμονη του Σωτηρος
Στο χωριο μου
Ακουω τη στερνα να γεμιζει απ τη γεωτρηση»

Δείτε το post του.

Ειλικρινα πολυ λυπαμαι που πηρε διαστασεις η φαση με την Κυρια στην ΥδραΟσοι μ αγαπουν καταλαβανΟσοι οχι ευκαιρια…

Geplaatst door Stamatis Kraounakis op Maandag 5 augustus 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα