Βραζιλιάνος pop star σκοτώθηκε τα 28 του σε αεροπορικό δυστύχημα

18:19 30/5/2019 - Πηγή: People

Ο 28χρονος Gabriel Diniz, ένας από τους πιο δημοφιλείς pop stars της Βραζιλίας, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε απογειώθηκε από την πόλη Salvador με προορισμό την πόλη Maceió προς τον βορρά, αλλά συνετρίβη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Μαζί με τον Diniz σκοτώθηκαν οι δυο πιλότοι του αεροσκάφους.

Ο star

ταξίδευε, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, για να συναντήσει την κοπέλα του Karoline Calheiros και να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

View this post on Instagram

MEU CASAL É LINDO VIU?!

A post shared by Karoline calheiros (@umanjokarol_) on May 4, 2019 at 3:52am PDT

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή και συνθέτη Gabriel Diniz» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η δισκογραφική του εταιρεία Universal Music Brasil, ενώ η βραζιλιάνικη μουσική σκηνή θρηνεί την απώλειά του.

View this post on Instagram

E ontem foi dia de levar a nossa ousadia e energia pra Santa Cruz no meu Pernambuco obrigado galera por mais uma vez nos receber com mt carinho, sempre mt bom voltar pra essa terra e reencontrar grandes amigos simmmm até a próxima se Deus quiser

A post shared by Gabriel Diniz (@gabrieldiniz) on May 2, 2019 at 4:42am PDT

Ο Gabriel Diniz είναι 4.6 εκατομμύρια followers on Instagram και η τελευταία του ανάρτηση ήταν από την τελευταία του συναυλία το Σαββατοκύριακο πριν τον θανατό του. Μάλιστα, στη λεζάντα του κατέληγε: «Μέχρι να τα ξαναπούμε, Θεού θέλοντος»

Τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους ερευνούνται ακόμα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που υποθέτουν ότι Piper PA-28 Cherokee το οποίο νοίκιασε για να πετάξει, δεν ήταν κατάλληλο για μια τέτοια πτήση.

View this post on Instagram

Sempre uma alegria voltar a Feira de Santana e ser recebido com tanta alegria e com tanta energia positiva obrigado pelo carinho galera. Uma verdadeira multidão curtindo o nosso show até a próxima se Deus quiser simmmmmm

A post shared by Gabriel Diniz (@gabrieldiniz) on May 26, 2019 at 7:43pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα