Τζάστιν Τιμπερλέικ: Ακόμα δεν έχει εξιλεωθεί για την παρ΄ολίγον απιστία – Τι κάνει καθημερινά για να τον συγχωρέσει η Μπίελ

15:14 13/2/2020 - Πηγή: People

Αν ο Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν ήταν τόσο διάσημος, ίσως να ήταν μικρότερο το ρήγμα στη σχέση του με την Μπίελ. Αν δεν είχαν βγάλει προς τα έξω μια εικόνα ενός ζευγαριού που δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσει και θα είναι για πάντα μαζί, ίσως να μην είχε ασχοληθεί τόσο πολύ ο κόσμος και ίσως η Μπίελ να μπορούσε με λιγότερη δυσκολία να τον συγχωρήσει.

Όμως αυτά δεν ισχύουν και με τις υποθέσεις δεν γίνεται δουλειά. Ο Τιμπερλέικ και η Μπίελ είναι αυτοί που είναι και οι φωτογραφίες του με τα τρυφερά αγγίγματα με την συμπρωταγωνίστρια

του πριν από 4 μήνες περίπου, δε γινόταν παρά να προκαλέσουν μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στους δύο.

Όπως αναφέρει το Us Weekly, αυτή η παγωμάρα συνεχίζει να υπάρχει, παρά τις διαρκείς πράξεις εξιλέωσης που κάνει ο Τζάστιν. Δεν είναι μόνο οι δημόσιες αναρτήσεις στα social media και τα σχόλια που κάνει στις φωτογραφίες της Μπίελ. Είναι κι ότι σύμφωνα με άνθρωπο από το φιλικό του περιβάλλον, δεν έχει περάσει ημέρα που να μην κάνει δώρο στην Μπίελ με στόχο να της δείξει πόσο τη νοιάζεται και την αγαπά.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Τζέσικα Μπίελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από δημόσια εμφάνιση τους μετά το σκάνδαλο με την Αλίσα Γουέινραϊτ

Εκτός από τα ακριβά δώρα δεν λείπουν και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Η μόνιμη επωδός του Τζάστιν προς την Τζέσικα είναι το «είσαι η καλύτερη και πιο σέξι μαμά στον κόσμο».

Επιπλέον, ο Τιμπερλέικ ακύρωσε αρκετές από τις εμφανίσεις του και φροντίζει να περνάνε χρόνο μαζί και με τον γιο τους Σίλας, αλλά και μόνο οι δυο τους, οργανώνοντας ρομαντικές εκδρομές και ημέρες σε κέντρα χαλάρωσης με μασάζ και όλα τα συναφή.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Τζάστιν και η Τζέσικα δεν έδωσαν το παρών σε καμία από τις τελετές βραβείων του τελευταίου ενάμιση μήνα, είτε μιλάμε για Χρυσές Σφαίρες και Όσκαρ είτε για τα Grammy. Και δεν είναι πως δεν τους κάλεσαν…Απλώς οι ίδιοι δεν ήθελαν να εκθέσουν τη ζωή τους σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα