Ρικ Μοράνις: Η απίστευτη ιστορία του πρωταγωνιστή της ταινίας «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά» που επιστρέφει 23 χρόνια μετά

14:34 13/2/2020 - Πηγή: People

Ήταν το 1989 όταν ο Ρικ Μοράνις πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία από την τριλογία συρρίκνωσης, το Αγάπη Μου Συρρίκνωσα τα Παιδιά. Το 1991 η γυναικα του Αν Μπέλσκι πεθαίνει από καρκίνο του μαστού και ο Μοράνις πρέπει να μεγαλώσει την κόρη του μόνος. Το 1997 ολοκληρώνει την τριλογία με το Αγάπη Μου Μας Συρρίκνωσα και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στο σινεμά.

Σήμερα, στα 66 του χρόνια ο Μοράνις «βγαίνει από τη ναφθαλίνη», όπως συνέβη και με τον Τζο Πέσι, και το

κάνει για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ταινία συρρίκνωσης. Αυτή τη φορά βέβαια, το reboot θα επικεντρωθεί στον γιο του, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τζος Γκαντ.

Η νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζο Τζόνστον, είναι η πρώτη του δουλειά από το 1997, αν και ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter το 2015 ότι δεν είχε αποσυρθεί. «Δεν σταμάτησα από τη βιομηχανία, απλώς πήρα ένα διάλειμμα που τελικά αποδείχτηκε μεγαλύτερο από αυτό που περίμενα. Αλλά είμαι διαθέσιμος για οτιδήποτε μου φανεί ενδιαφέρον. Κατά καιρούς είχα προτάσεις για ταινίες ή σειρές και μόλις εμφανιστεί κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον θα επανέλθω».

Φαίνεται λοιπόν πως η επαγγελματική ζωή του Μοράνις είναι συνυφασμένη με αυτό το franchise και θα τον δούμε σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε και που σίγουρα αποτελεί ανάμνηση των πιο ωραίων σαββατιάτικων μεσημεριών της γενιάς των 90’s, που δεν συρρικνώθηκαν, αλλά μεγάλωσαν με τις τρεις ταινίες του που τις έπαιζε συχνά το Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα