Κιμ Καρντάσιαν: Το δωμάτιο των παιδιών της είναι ο παράδεισος του παιχνιδιού – Ούτε θεματικό πάρκο τέτοια ποικιλία

14:54 13/2/2020 - Πηγή: People

Προσοχή: τα βίντεο αυτού του κειμένου θα σε κάνουν να ζηλέψεις αφάνταστα και να θελήσεις να επιστρέψεις ξανά στην παιδική σου ηλικία. Αρκεί σε αυτή να έχεις, έστω για μία ημέρα, για γονείς την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ.

Με τα έσοδα που έχουν αυτοί οι δύο, θα ήταν παράξενο να μην έχουν ένα σπίτι σωστό παλάτι. Θα ήταν παράξενο να μην είναι μόνο το δωμάτιο των παιδιών τους ένα τεράστιο σπίτι που έχει τα πάντα.

Σε μια σειρά από insta stories,

η Κιμ Καρντάσιαν μας έδειξε τον παιχνιδότοπο που έχει στήσει στο σπίτι της, στη μεγάλη έκταση που καταλαμβάνει ο χώρος των παιδιών της και ψάχνουμε τρόπο να γίνουμε πάλι παιδιά.

Η North, ο Saint και η Chicago έχουν το κάθε ένα δικό του χώρο, όπου θα βρει κανείς κούτες και ράφια με τα παιχνίδια που τους αρέσουν. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και για τον Psalm μόλις μεγαλώσει λίγο παραπάνω.


Στα βίντεο βλέπουμε μια βιβλιοθήκη γεμάτη με κούτες με μαρκαδόρους και εργαλεία ζωγραφικής, μια ντουλάπα με στολές από πριγκίπισσες, ένα μέρος με κιθάρες και καραόκε για να τραγουδάνε, πολλά λούτρινα κουκλάκια, δεινοσαύρους και γενικώς ό,τι βάλει ο νους. Έχουν μέχρι και προτζέκτορα για να προβάλλονται ταινίες ενόσω αυτά παίζουν.

Εννοείται πως δεν λείπουν τα φουρνάκια και τα κουζινικά σκεύη για να κάνουν πως μαγειρεύουν.


Εκτός από τα παιχνίδια, στο σπίτι της Κιμ και του Κάνιε τα παιδιά έχουν την ευτυχία να παίζουν και μέσα στο νερό, αφού τους έχουν φτιάξει μια μεγάλη πισίνα-τζακούζι που είναι πάντοτε ζεστή και δεν χάνουν ευκαιρία να βουτάνε σε καθημερινή βάση.


Keywords
Τυχαία Θέματα