Το Netflix θέλει Μέγκαν και Χάρι: όσα έγιναν γνωστά από τον επικεφαλής περιεχομένου, Ted Sarandos

16:45 20/1/2020 - Πηγή: People

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ήδη δρομολογήσει τα σχέδιά τους για τη νέα, ανεξάρτητη οικονομικά ζωή που σκοπεύουν να ξεκινήσουν στον Καναδά, μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι- και τη Μεγάλη Βρετανία. Και ανάμεσα σ’ αυτό, η συμφωνία που η δούκισσα του Σάσσεξ φαίνεται πως έχει «κλείσει» με τη Disney για να χρηματοδοτήσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Elephants

Without Border- αλλά για πολλούς, αποτελεί μια καλή αρχή κι για μελλοντικές συνεργασίες.

Beyoncé: Η γκριμάτσα αποδοκιμασίας προς τον πρίγκιπα Χάρι που κανείς δεν παρατήρησε νωρίτερα

Και τώρα έρχεται ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, να δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε μια συνεργασία με τη Μέγκαν και τον Χάρι. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε από το Associated Press σε event στο Λος Άντζελες, ο Sarandos είπε: «Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Ναι, φυσικά»! 

Αντίστοιχη συμφωνία με την on line πλατφόρμα streaming για ταινίες και σειρές, έχουν κάνει και οι Ομπάμα, με το πρώτη τους συνεργασία, το ντοκιμαντέρ «American Factory», να είναι ανάμεσα τα 5 που έχουν προταθεί φέτος για Όσκαρ.

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η ταινία του Netflix που μας θύμισε το love story τους

Βεβαίως, πολλοί είναι αυτοί που αμέσως σκέφτηκαν την επιτυχημένη σειράς εποχή «The Crown» που αναφέρεται στη Βασίλισσα Ελισάβετ και το Παλάτι. Και ερμήνευσαν τα λόγια του Sarandos ως επιθυμία του Netflix να συνεργαστεί με τη Μέγκαν για να πάρει μέρος στη σειρά(!).

Το σενάριο συνεργασίας του Χάρι και της Μέγκαν με τον Netflix αλά Ομπάμα, είναι πιο πιθανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα