Άγριες Μέλισσες: Πότε και γιατί αλλάζει η ώρα προβολής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

16:00 20/1/2020 - Πηγή: People

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η τηλεοπτική σειρά που όχι απλώς έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία, αλλά αύξησε τη συνολική τηλεθέαση του ΑΝΤ1.

Όμως, η φιλοξενία του Euro 2020 φαίνεται ότι θα αναγκάσει έστω και για λίγο το κανάλι να αναδιαμορφώσει τον τηλεοπτικό του προγραμματισμό και να αλλάξει ώρα μετάδοσης της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς;

Πότε, όμως, οι τηλεθεατές θα πρέπει να είναι έτοιμοι γι’ αυτή τη μικρή αλλαγή στην

αγαπημένη τους τηλεοπτική συνήθεια;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν ότι όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση το Μακεδονία TV, όπως αρχικά εξεταζόταν.

Αυτό, όμως, θα έχει αποτέλεσμα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ωα αλλάξει εντελώς για να μπορέσει να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα (στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00).

Ως συνέπεια αυτής της απόφασης, από τις 10 Ιουνίου, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται στις 21.00, παρά το γεγονός ότι η αρχική σκέψη ήταν εκείνο το διάστημα να σταματήσει και επισήμως η μετάδοση όλων των σειρών του καναλιού για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα