Το HBO ακύρωσε το ένα prequel του Game of Thrones και ανακοίνωσε άλλο spin-off

14:21 30/10/2019 - Πηγή: People

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από το φινάλε του Game of Thrones και το HBO να ήθελε να αφήσει ένα μεγάλο διάστημα μέχρι την επόμενη παραγωγή από το έργο του Μάρτιν, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως το 2019 τελειώνει και υπάρχει deadline για το 2021, τότε είναι λογικό να έχουμε εξελίξεις. Σε μορφή χιονοστιβάδας κιόλας.

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της σειράς, είχαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σκοπεύει να κάνει το

HBO σχετικά με το σύμπαν του GoT. Μια spin-off σειρά είχε ολοκληρωμένο καστ και γυρισμένο τον πιλότο, ένα δεύτερο σενάριο είχε προταθεί στο δίκτυο και υπήρχε αναζήτηση ιδεών για τουλάχιστον 2 ακόμα σενάρια.

Χθες, είχαμε μια ανατροπή δεδομένων. Η σειρά που φαινόταν πιο σίγουρη απ΄όλες να γίνει, αυτή που θα μας πήγαινε 10.000 χρόνια πίσω σε σχέση με το παρόν του Game of Thrones, απορρίφθηκε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το αξιόπιστο Deadline, στο HBO δεν ικανοποιήθηκαν με τον πιλότο και έστειλαν mail στη σεναριογράφο Τζέιν Γκόλντμαν και το καστ που είχε επιλεγεί, ώστε να τους ενημερώσουν για το πολύ πρόωρο τέλος της συνεργασίας.

Λίγες ώρες μετά, το κανάλι ανακοίνωνε πως το έτερο σενάριο που βρισκόταν υπό εξέταση, αυτό που θα μας μεταφέρει 300 χρόνια πριν, στην αρχή του τέλους για τον Οίκο Ταργκάρυεν, θα μπει στον προθάλαμο για να μεταφερθεί τηλεοπτικά. Όπερ σημαίνει ότι γίνεται αναζήτηση ηθοποιών ώστε να γυριστεί και σε αυτή την περίπτωση ο πιλότος.

Η διαφορά με το ακυρωθέν prequel, είναι πως εδώ έχουμε και τίτλο της σειράς. House of the Dragon θα λέγεται και ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει συνέχεια και το 2021 θα είναι το spin-off που θα δώσει συνέχεια στη σχέση του κοινού με τα βιβλία του Μάρτιν.

Το House of The Dragon είναι πολύ πιο ξεκάθαρο σεναριακά, όπως αναφέρει το Entertainment Weekly σε σχέση με το σενάριο που απορρίφθηκε, και σε επίπεδο γεγονότων οδηγεί στο The Dance of Dragons, δηλαδή τον εμφύλιο στους Ταργκάρυεν που οδήγησε στον σχηματισμό των 7 Βασιλείων, όπως τον είδαμε στο Game of Thrones.

Keywords
Τυχαία Θέματα