Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης για τους viral τσακωμούς τους: «Για εμάς δεν είναι σοβαροί»

13:41 30/10/2019 - Πηγή: People

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πλέον συζητημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Ο λόγος, βεβαίως, οι ομηρικοί τους καβγάδες τους on camera, στην ταξιδιωτική εκπομπή «Globetrotters» που προβάλεται από το Star.

Το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα καλεσμένο στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και φυσικά, κλήθηκαν να απαντήσουν και στο ερώτημα «γιατί τόσα νεύρα μεταξύ τους;».

Όπως, λοιπόν, εξήγησε η Αντελίνα

«αυτοί οι τσακωμοί για εμάς δεν είναι σοβαροί. Μπορεί τη μία στιγμή να τσακωνόμαστε και μετά να είμαστε μέλι-γάλα. Επίσης, μ’ αυτό τον τρόπο ξεσπάει η ένταση…». Επίσης, εξήγησε ότι ο χαρακτήρας είναι τέτοιος που «ό,τι με πνίγει, θα στο πω».

Από την πλευρά του, ο Χάρης μίλησε για την ταλαιπωρία τους από το ταξίδι, την πρώτη μέρα στα γυρίσματα και το γεγονός ότι «η κάμερα και τα μικρόφωνα γράφουν τα πάντα, συνέχεια, ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνεις. Μετά κατάλαβα ότι γράφουν και τις ανούσιες λεπτομέρειες». Και στην ερώτηση της Καραβάτου αν όντως είπε στην Αντελίνα να χωρίσουν, εκείνος απάντησε: «Σε όλα τα επεισόδια της έχω πει να χωρίσουμε!»- με την Αντελίνα από δίπλα του να βάζει τα γέλια.

«Δεν καβγαδίζουμε λόγω κακής σχέσης μεταξύ μας, αλλά λόγω κούρασης, πολύ πρωινών γυρισμάτων, τα νεύρα είναι τεντωμένα…», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα