Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο Κλεομένης από τις Άγριες Μέλισσες είναι η φωνή που ξέρει κάθε παιδί

19:24 4/12/2019 - Πηγή: People

Τηλεοπτικά μας έγινε γνωστός από τη σειρά του 2005 «Κανείς δε Λέει Σ΄Αγαπώ». Στη συνέχεια τον είδαμε στη σειρά «Οικογένεια Βλάπτει». Παρά το ότι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τηλεοπτικά και αποτελεί ένα εχέγγυο για ιδιαίτερους ρόλους που εμφανίζονται συνήθως στην πορεία των πραγμάτων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς δεν έχει τις πολλές τηλεοπτικές συμμετοχές που θα περίμενε κανείς. Έχει λίγες και καλές.

Φέτος, είχε κι αυτός την ευκαιρία να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες με τον ρόλο του Κλεομένη. Είναι μια σειρά που έχει όλα τα στοιχεία ποιότητας που

ταιριάζουν στην υποκριτική του δεινότητα και σε όσα ο ίδιος πρεσβεύει.

«Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο όχημα να γίνεις αναγνωρίσιμος και να έχεις ένα όπλο στην καριέρα σου. Να σε προσεγγίσει πολύς κόσμος και να έρθει να σε δει στο θέατρο, να σε καλωσορίσει ως νέο ηθοποιό. Έχεις τη δυνατότητα να σε δουν στο θέατρο και να σχηματίσουν την ορθή άποψη. Στο θέατρο είναι το ξεκάθαρο αντίκρισμα της αξίας μας» είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του πριν δύο χρόνια στο Menshouse.gr.

«Εμείς είμαστε αναγνωρίσιμοι. Όχι διάσημοι. Διάσημοι είναι άλλοι. Έχει μεγάλη διαφορά. Η αναγνωρισιμότητα είναι δύσκολο πράγμα, άγρια διαχειρίσιμη. Θέλει να έχεις αρχές ζωής, αξίες, ωριμότητα και μια καθαρότητα σκέψης να πεις ότι δεν κάνεις κάτι που σε διαφοροποιεί από τους άλλους σε επίπεδο ανωτερότητας. Τι κάνω; Έχω σταθεί τυχερός, ικανός, έχω αρπάξει τις ευκαιρίες και βρέθηκα σε κάποιες δουλειές, ένα σίριαλ λόγου χάρη, αυτό το παράθυρο που με βάζει στα σπίτια των ανθρώπων. Αυτό είναι ένα ισχυρό πλαίσιο. Αλλά ως εκεί».

Τα τελευταία 5 χρόνια ο Θανάσης Κουρλαμπάς εμφανίζεται θεατρικά στην παράσταση 12 Ένορκοι, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτή, αφού πέρσι τον είδαμε και στην παράσταση «Ο Θάνατος του Ιβάν Ίλιτς». Έχει επίσης στο ενεργητικό του και συνεργασία με τον σπουδαίο Σπύρο Ευαγγελάτο.

Κι αν τα θεατρικά του πεπραγμένα είναι πολλά, ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει να επιδείξει ακόμα τόσα σε επίπεδο μεταγλωττίσεων. Έχει δώσει τη φωνή του σε τόσα κινούμενα, που από ένα σημείο και μετά δεν τα θυμάται και του τα θυμίζουν τα παιδιά του όταν τον ακούνε. Μαδαγασκάρη, Εποχή των Παγετώνων 2, Στρουμφάκια, Kung Fu Panda και φυσικά αφηγητής στην Πέππα το Γουρουνάκι είναι τα πιο γνωστά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Κουρλαμπάς, Κλεομένης, Άγριες Μέλισσες,thanasis kourlabas, kleomenis, agries melisses