Η Τζένιφερ Λόπεζ δείπνησε με την πρώην σύντροφο του Μπεν Άφλεκ

16:42 4/12/2019 - Πηγή: People

Σε μια περίοδο που έχει πολλά να κάνει και προετοιμάζεται για την παρουσία της στις βραβεύσεις που θα ακολουθήσουν, η Τζένιφερ Λόπεζ ίσως εμφανιστεί για τρίτη φορά στο Saturday Night Live, που είναι μια από τις μεγάλες καταξιώσεις για τους καλλιτέχνες στις ΗΠΑ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ταξίδεψε στη Νέα

Υόρκη μαζί με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ για να δώσει το παρών στα Gotham Awards και μια μέρα μετά συναντήθηκε σε εστιατόριο με την ομάδα των παραγωγών του Saturday Night Live, πιθανώς για να συζητηθεί το ενδεχόμενο να την φιλοξενήσουν ξανά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ένα από τα κύρια πρόσωπα των παραγωγών είναι η Λίντσεϊ Σούκας. Η Σούκας είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια και συμμετέχει και στα σκετς του SNL κατά καιρούς, αλλά είχε αναφερθεί αρκετά το περασμένο έτος.

Ήταν τότε που είχε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ και μετά τον χωρισμό τους ο ηθοποιός είχε την κατάρρευση από το αλκοόλ που τον έστειλε για τρίτη φορά σε κλινική απεξάρτησης. Φυσικά και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια γυναίκα που έχει παρελθόν με τον Μπεν Άφλεκ, οπότε σίγουρα η συμπαρουσία τους στο δείπνο ιντρίγκαρε αρκετά τους παπαράτσι που βρέθηκαν εκεί για να τους φωτογραφήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ,tzenifer lopez, ben aflek