No Time To Die: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας James Bond

16:02 4/12/2019 - Πηγή: People

Πολλά υποσχόμενο είναι το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας James Bond: No Time To Die, μιας και βλέπουμε έναν villain που μπορεί να αποδειχτεί το ίδιο καλός με αυτόν που είχε κάνει ο Μπαρδέμ στο Skyfall.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για τελευταία φορά στον ρόλο του 007 και σε αυτό το «αντίο» έχει την τύχη να σκηνοθετείται από τον Κάρι Φουκουνάγκα, για την αισθητική του οποίου είμαστε βέβαιοι πως θα είναι του ύψιστου επιπέδου και θα ταιριάζει απόλυτα στο

saga του James Bond.

Μετά την μέτρια ταινία Spectre και με το Skyfall να έχει ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη, ώστε να είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχεια, το James Bond: No Time To Die φαίνεται σε αυτό το πρώτο trailer πως θα επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα του 007. Άλλωστε, το μέλλον του James Bond είναι άγνωστο μετά την αποχώρηση του Κρεγκ, και έχουν ακουστεί πιθανά κι απίθανα σενάρια. Το σενάριο πάντως να συνεχίσει με γυναίκα πρωταγωνίστρια έχει τεθεί εκτός πλάνου από την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Από αυτά που βλέπουμε στο trailer, σίγουρα εκείνο που αξίζει να κρατήσουμε είναι τα στιγμιότυπα με τον Ραμί Μάλεκ, τα οποία θυμίζουν έντονα αντίστοιχες σκηνές με τον Μπαρδέμ.

Μπορούμε επίσης να δούμε καθαρά σημεία όπου αποτυπώνεται η δουλειά του Φουκουνάγκα και γενικώς τα στοιχεία μας κάνουν να αισιοδοξούμε για την ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.


Keywords
Τυχαία Θέματα
No Time, Die, Κυκλοφόρησε, James Bond,No Time, Die, kykloforise, James Bond