Θαλάσσιο βακτήριο που κατατρώει την ανθρώπινη σάρκα προβληματίζει τους ειδικούς: η περίπτωση της 12χρονης Kylei

18:31 27/6/2019 - Πηγή: People

Όταν η 12χρονη Kylei Parker και η οικογένειά της βρέθηκαν στο Destin της Φλόριντα για διακοπές, σίγουρα δεν φαντάζονταν την περιπέτεια στην οποία θα έμπαιναν από το πρώτο κιόλας θαλάσσιο μπάνιο.

Γιατί όταν η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι, η μικρή είχε ήδη ανεβάσει πυρετό και το πόδι της ήταν πρησμένο σα να είχε χτυπήσει κάπου, όμως, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Η μητέρα της 12χρονης, Michelle Brown, ειδοποίησε αμέσως τον οικογενειακό γιατρό, ο οποίος μόλις εξέτασε το κορίτσι της έκανε αμέσως εισαγωγή και μάλιστα στην πτέρυγα επειγόντων περιστατικών.

«Όταν

μου είπε να ετοιμάσω κάποια πράγματα για την κόρη μου και μας έστειλε άμεσα στο νοσοκομείο του Riley ήξερα ήδη ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει», εξήγησε η μητέρα της.

Πολύ σύντομα, οι γιατροί θα διαπίστωναν ότι κάτι πραγματοποιούσε επιθέσεις στο δέρμα και τους ιστούς της 12χρονης, σαν κάποιο βακτήριο να κατέτρωγε τις σάρκες του παιδιού και ακριβώς αυτό είχε προκαλέσει τη διόγκωση στο πόδι της, λίγες ώρες αργότερα στο χέρι της και φυσικά τον υψηλό πυρετό.

Το βακτήριο είχε εισέλθει στον οργανισμό της μικρής, όταν λίγες μέρες πίσω είχε ένα ατύχημα σε θαλάσσιο σπορ και η μικρή αμυχή στο δάχτυλο των ποδιών της ήταν αρκετή για να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η ζωή της.

Μετά από ένα κατεπείγον χειρουργείο, οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν τη μόλυνση και να σώσουν το πόδι του κοριτσιού. Ωστόσο, μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό προειδοποιούν τους λουόμενους να μην μπαίνουν στη θάλασσα αν έχουν κάποια ανοιχτή πληγή κάπου στο σώμα τους, καθώς αποτελεί πύλη εισόδου για το συγκεκριμένο βακτήριο.

ΠΗΓΗ: People.com

Keywords
Τυχαία Θέματα