Μαμά – super ήρωας σώζει στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον γιο της από βουτιά θανάτου

17:54 27/6/2019 - Πηγή: People

Μπορεί να έχουμε δει κι’ άλλα video που γονείς σώζουν ηρωικά τα παιδιά τους και κάθε φορά μένουμε με ανοιχτό το στόμα με αυτά που βλέπουμε, αυτό όμως το video που έχει γίνει viral σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα.

Μία μητέρα που σώζει το παιδί της τελευταία στιγμή πριν πέσει από μπαλκόνι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα, κάτι που θα καταλάβετε μόλις το δείτε.

Σύμφωνα με την κολομβιανή εφημερίδα El Espectador, το video

καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε ένα κτίριο στο Medellin της Κολομβίας. Σε αυτό βλέπουμε μία μητέρα να βγαίνει από το ασανσέρ κρατώντας το παιδί της από το χέρι, στη συνέχεια όμως χτυπάει το κινητό της και αφήνει το χέρι του παιδιού το οποίο μένει για κάποια δευτερόλεπτα ανεπιτήρητο και κατευθύνεται προς το εσωτερικό μπαλκόνι της πολυκατοικίας από το οποίο όμως λείπουν τα προστατευτικά κάγκελα.

Μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα το νήπιο πλησιάζει το μπαλκόνι και πάει να κοιτάξει από κάτω και τότε είναι που σκοντάφτει και πέφτει από κάτω, κάτι που η μητέρα του αντιλαμβάνεται αρκετά έγκαιρα ώστε να καταφέρει να το τραβήξει από τον αστράγαλο όταν εκείνο βρίσκεται κυριολεκτικά κρεμασμένο στον αέρα.

Δείτε το σοκαριστικό video παρακάτω:

View this post on Instagram

This is the craziest save ever! ⠀ Thankfully everyone was okay! From ncommentarys (Twitter) ⠀ #momgoals #nicesave #nicecatch #whatacatch #supermom #supermoms #momsarethebest #amazing

A post shared by Fatherly (@fatherly) on Jun 25, 2019 at 9:18am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα