Camila Cabello: Οι θαυμαστές της κάνουν bullying στον πρώην της και γι’ αυτό αναγκάστηκε να παρέμβει

17:28 27/6/2019 - Πηγή: People

H Camilla Cabelo φαίνεται πως περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς χώρισε με τον σύντροφο της Matthew Hussey.

Η τραγουδίστρια ωστόσο εξοργίστηκε με τους θαυμαστές της, καθώς μετά το χωρισμό της, άρχισαν στέλνουν μηνύματα κακίας και μίσους στον πρώην σύντροφο της με αποτέλεσμα η Cabello να πάρει θέση δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω Insta Story τα εξής λόγια:

«Αν πραγματικά με αγαπάτε, σας παρακαλώ σταματήστε να στέλνετε μηνύματα μίσους σε ανθρώπους που νοιάζομαι και αγαπάω.

Αυτό που κάνετε με πληγώνει πολύ, και είναι τόσο στενάχωρο να με γεμίζετε με περισσότερο πόνο. Δεν είναι αστείο να γεμίζετε τον λογαριασμό του με μηνύματα κακίας, προκαλεί σε όλους μας λύπη και δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες στις οποίες πιστεύω», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί. Το ξέρω ότι με αγαπάτε, αλλά με αυτές σας τις πράξεις σας δεν σέβεστε αυτά που θεωρώ «ιερά» στη ζωή μου. Ο Mathhew είναι ένας από τους ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Θα το εκτιμούσα πολύ εάν διαγράφατε όλα τα άσχημα τα σχόλια που του στείλατε, αφήνοντας τον ήσυχο».

Φήμες πάντως θέλουν τη Camilla να φλερτάρει με τον γνωστό τραγουδιστή της pop,Ι  Shawn Mendes καθώς οι δύο τους κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο «Senorita», ενώ στα πλάνα του βίντεο κλιπ έρχονται αρκετές φορές πολύ κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα